Śmieciara - poprawione hopy
Śmieciara - poprawione hopy
Dzisiaj wpadłem na śmieciare i byłem mile zaskoczony bo chłopaki poprawili hopy - tzn lądowania są lepsze wyższe
ogólnie rzecz biorąc troszke trudniejsza się zrobiła traska
jeszcze przydało by się skończyć ostatnią hopę, szkoda że się z chłopakami nie ustawiłem bo mogę troszke pokopać
no i pierwsza gleba w tym sezonie :D
ogólnie rzecz biorąc troszke trudniejsza się zrobiła traska
jeszcze przydało by się skończyć ostatnią hopę, szkoda że się z chłopakami nie ustawiłem bo mogę troszke pokopać
no i pierwsza gleba w tym sezonie :D
-
- Kontakt:
ostatnio kilka dni nie byłem chociaż mieszkam obok i zmieniło się sporo - tzn. pierwszy duble za profilami potem następne 2 duble+ profil i następny duble :) z triple zrobiło się duble (ehh same duble :D) no i stolik teraz jest elegancki :)
teraz można polatać na stole i na tym niby dirt'cie za nim, a przydało by się ostatnią skończyć bo ja tam troszke z kumplem zrobiliśmy jakiś czas temu ale w dwójkę to nie robota a jeszcze sporo jej brakuje a loty tam będą długie :):/
teraz można polatać na stole i na tym niby dirt'cie za nim, a przydało by się ostatnią skończyć bo ja tam troszke z kumplem zrobiliśmy jakiś czas temu ale w dwójkę to nie robota a jeszcze sporo jej brakuje a loty tam będą długie :):/
dzisiaj pod wieczór ok. 19:30 było takich 3 ale lamusy jakieś
byłem się przejść bo się nudziłem :)
ogólnie to najlepiej przyjeżdzać w minimum 2-3 osoby lub więcej i już jest bezpiecznie i najlepiej nie siedzieć dłużej niż do 18:00 to nie powinno się żadnych drechów spotkać
oni tam chodzą wieczorem chyba JOINTy jarać i chlać pewno, ale ostatnio żadko co przychodzi ktoś z drechów jak przyjdzie 1,2 razy w miechu to jest max.
byłem się przejść bo się nudziłem :)
ogólnie to najlepiej przyjeżdzać w minimum 2-3 osoby lub więcej i już jest bezpiecznie i najlepiej nie siedzieć dłużej niż do 18:00 to nie powinno się żadnych drechów spotkać
oni tam chodzą wieczorem chyba JOINTy jarać i chlać pewno, ale ostatnio żadko co przychodzi ktoś z drechów jak przyjdzie 1,2 razy w miechu to jest max.
kfp to mnie cieszysz bo chce sie za jakis czas na smieciare wybrac :) mozemy sie ustawic hmm za dwa tygodnie jakos?
ps jak sadze jak dla kogos spoza wawy to dla niego wazne nie jest... ale paru bikerow ze stolicy jest na forum i to dla nich adresowane. trudno to rozkminic nie??
forum jest wszystkich... (a wszyscy bikerzy to jedna rodzina taaakk...)
ludzie wyrozumailosci... boshe nie lubie takich egoistow :|
ps jak sadze jak dla kogos spoza wawy to dla niego wazne nie jest... ale paru bikerow ze stolicy jest na forum i to dla nich adresowane. trudno to rozkminic nie??
forum jest wszystkich... (a wszyscy bikerzy to jedna rodzina taaakk...)
ludzie wyrozumailosci... boshe nie lubie takich egoistow :|
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pasqd - mamy w polowie drogi w sumie :) mozna czesciej sie zbierac a im wiecej osob tym lepiej :D
hmm a tak wogole to ten weekend odpada MOZE nastepny :( szkolda, panna itp. ale jak cos to mozna sie zbierac, jestem za. moze kogos jeszcze sie przywiezie
hmm a tak wogole to ten weekend odpada MOZE nastepny :( szkolda, panna itp. ale jak cos to mozna sie zbierac, jestem za. moze kogos jeszcze sie przywiezie
www.bikeaction.pl