zlodziej z allegro z rudy slaskie

_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

Niieee no niemoge!! Tak dragmen jestes zlodziejem i oszutem... sam to przyznam... zreszta bylem jedna z pierwszych osob ktorej chciales wcisnac ze cos sprzedajesz i zgarnac kase.. ale ze wykazalem troche wiecej inteligencji niz TY pajacyku marionetko nie dalem sie tak latwo oszukac:) ...a i ty troszke na tym straciles... ludzie macie moje calkowite poparcie... utopcie go? powiescie? ukamienujcie?:P nie wiem.. w kazdym badz razie nalezy mu sie nauczka.. bo przeciez ile razy obiecywal ze "juz nie bedzie robil ludzi w chooja"... buehehe, zygac sie chce za przeproszeniem czytajac twoje kolejne wypowiedzi;-) skad sie tacy biora?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
kulten
Kontakt:

Post autor: kulten »

nad wyraz rzadko udzielam się na forum ale czasem tu zajrzę no i coś dodam od siebie...

DragMen - poziom twoich wypowiedzi zdecydowanie świadczy o twoim niskim poziomie zarówno intelektulanym jak i obyczajowym!!

nie będę ci się odgrażał, bo nie bardzo widzę sensu w rzucaniu sloganami choć przyznam, że miłoby by bylo zmasakrować ci ryj i przetrącić tak nogi żebyś juz nigdy nie wsiadł na bike'a.

w każdym bądź razie wiedz, że nawet jak na złodzieja jesteś kiepski i życie w końcu się na tobie zemści, niewątpliwie tak się kiedyś stanie, że trafisz na kogoś wkurwionego, kto nie będzie znał umiaru w odpowiednim ci dojebaniu

zreszta z calego serca ci tego życzę
http://www.pinkbike.com/photo/2292274/
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

no ale co z ta policja zgloszone jest to ze walki robi ?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
DragMen
Kontakt:

Post autor: DragMen »

więc :

koles dostał ramke i wogóle wzystko co mi przysłał
mam na to dowód a mianowicie mam zdjęcie kopi kartki którą wypełniałem na poczcie

CZY to nie dziwne ze szanowny PANDHA sie nieodzywa ? ? ?

rame wysłałem 4 dni temu w poniedziałek o godzinie 17:10
więc spokojnie w srode by odebrał
na gg niema zadnego odzywu czy paczka doszła co i jak ....

więc ja go pierdole i niebede sie przejmował tym ze dostał lub niedostał paczki

tyle odemnie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
kulten
Kontakt:

Post autor: kulten »

Cytuję: "więc ja go pierdole" i ponownie potwierdzasz jaki masz poziom.

Pandha musiał zrobić spory szum, żeby odzyskać swoje rzeczy i długo na to czekał więc szczeniaku hamuj się ze słownictwem!!

Obecnie Pandha jest w Pradze ale po najbliższej niedzieli wraca i się okaże czy to co mówisz to kolejne kłamstwo czy tym razem zdarzyło ci sie mówić prawdę!!
http://www.pinkbike.com/photo/2292274/
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

buahahaha. Wybacz bardzo...ale ty masz cos we lbie? piszesz ze masz zdjecie kartki ktora na poczcie wypelniales. i co kur.. z tego? nawet jak masz to zdjecie to co to zmienia? tez moge sobie pojsc na poczte wypelnic papierek, zrobic fote i potem kartke wyzucic. zeby udowodnic swoja racje musisz miec ta wypelniona kartke ze wszystkimi pieczatkami. a jedno pytanko, ten dragmen to jest ten szanowny ******** ktory wszystkich tnie? albo i drugie pytanko ile ty szanowny panie masz lat co? jestem wielce ciekaw...raczej nie za duzo z takim poziomem inteligencji...
jacOo
Kontakt:

Post autor: jacOo »

o bosh ... po tekstach Dragmena widac iz jego inteligencja jest na bardzo niskim poziomie.W Polsce juz nie mozna nikomu ufac .. bajker bajkera w hu.. robi ...
Pozdro
www.KGB.rox.pl
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

dragmen ma 15lat(albo i mniej bo glos ma jak dziewczynka) miale okazje wymienic z nim kilka slow przez telefon(niestety nie wiedzialem ze to on :( )
ale i tak planuje przejechac sie do rudy...tak dla zabawy, dla treningu ;]
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

moze najpierw swoja wycieczke w swojej sprawie zorganizujesz ;) wlasnie quake, jak tam??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

DrugMan psie kulawy zawrzyj dupe i nie pier.dol jaki to ty pojrzywdzony jestes.
To tak jakby waz zjadal swoj ogon ;-)
Mowi sie, ze wiele zachowan wynosi sie z domu...
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Popierdolone spoleczenstwo, ja zawsze jestem uczciwy i za to mnie ludzie cenia, wiedza ze ze mna mozna robic normalne interesy...

A przez takich ludzi mam potem problem ze sprzedaniem czegos bo jest ogolna panika :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

DragMen Ty psie zjechany!!! A jak wytlumaczysz sprawe z moim hamulcem???
Moze postrasz mnie swoimi kolegami co.... no wiesz to ja cie spotrasze moimi wiec lepiej kiedys sie pilnuj zeby Ci ktos szczeki nie zlamal!!! Szczam na Ciebie!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
bad

Post autor: bad »

Rosa kurrwa idz mu tio powiedz w twarz a nie do hoja na forum mu piszesz. A ciebie dragmen to mama nie kocha a tata tylko w nocy...
pandha
Kontakt:

Post autor: pandha »

co za palant - zlodziej dragman

dzwonil do mnie ze odesle rame i prosil bym usunal jego dane. prawie plakal...

jakas paczka doszla ale nie sprawdzilem bo wlasnie co wrocilem do polski z podrozy poslubnej ;)

wszelakie oskarzanie mnie o kradziez to zwykla szczeniackie zagranie, zemsta, za to ze podalem faktyczne dane o nim,

ja nigdy nic nie zwinalem, na WSZYSTKO mam papiery gwarancje itd,. rame mam nawet swiadkow gdzie kupowalem, podobnie hamulec hayes. ciekawe jak on to wymyslil ze niby jest kradziony???? wszystko moge udowodnic... a ciekawe ze poszukuje mnie policja za kradziez hamulca. to zajebuisty tekst, jako iz na policji bylem w sprawie ciebie pedale i jakos nic nie wspomnieli.

teraz ide na poczte i jak sie okaze ze wyslal cos innego zamiat rame bedzie krucho....
[url=http://www.e-angielski.com]jezyk angielski[/url] - darmowa nauka angielskiego
pandha
Kontakt:

Post autor: pandha »

bylem na poczcie, paczka zostala otwarta komisyjnie, generalnie sie zgadza. odzyskalem rame i stery, wypisano protokul i potwierdzono odebranie paczki. nie doszukalem sie zadnych pekniec czy rys, ale jeszcze ja dokladnie po pracy obejrze bo z takimi pedalami nic nie wiadomo.

koles o adresie

Mariusz Młot
ul. Piechy 2c/10
41-704 Ruda Śląska 4

wypisywal mi ze nie ma nic z tym wspolnego, tylko udostepnil konto. niemniej jak prosilem o adres to dostalem chyba dopiero w 4 mailu, po grozbach, przeklenstwach itd. twierdzil ze zlodziejem jest kolega ale nie pamieta adresu. dziwne bo to ta sama ulica

michal nawara
piechy 8a/5
41-704 ruda

no ale ok, nie czepiam sie. wystawie stosowny komentarz na allegro kolesiowi. nawet jak on tylko udostepnil ksywe z allegro, to radzilbym sie wystrzegac interesow z nim. a z MICHALEM NAWARA to juz w ogole. gowniarski szxczeniak, wysyla mi buzki na gg, i cieszy sie ze oddal rame to o co mi chodzi???? w poniedzialek skocze zaniesc na policje protokul z poczty ze oddal i dowiem sie co moga mu zrobic. niemniej tej sprawy tak zostawic nie mozna. chetnie nawiaze kontakt z ludzmi ktorych rowniez oszukal. moj mial na stronie www.freeride.abc.pl gdzie zawsze dane tego pedala beda na stronie glownej.
[url=http://www.e-angielski.com]jezyk angielski[/url] - darmowa nauka angielskiego
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

dobra koniec. gdzie jest ta Ruda? 15 lat powiadacie? nie wypada aby go stukali jacys 20 letni bajkerzy, ale ja mam 16 wiec jak sie jakas akcja kroi to w podpise jest moj mail, walcie smialo
ODPOWIEDZ