Wielki zjazd na wiosne ??
Wielki zjazd na wiosne ??
Siema mam propozycje zeby zrobic wielki zjazd bikerow w krakowie na wiosne wiadomo ze najwiecej bedzie z maist krakow tarnow rzeszow przemysl ale moze by ktos z dalsza przyjechal ... fajnie by bylo tak taka duza grupa pomykac od rynku i przeparadowac na inne miejscowy do tego czasu moznaby sie zorganizowac i sprobowac cos zalatwic np. sponsora . Co o tym myslicie ??
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="MaxDamageDA"]Z ta matura to jest przegiecie :(
Niektorzy sie wczuwaja jakby mieli wyrok smierci w maju qrwa
Trzeba byc totalnym ****** zeby wszystko oblac , a jak jedna wpadka bedzie to popraweczka i cacy[/quote]
maaaaaaaax ku-rwa !! spytaj sie tych co pisali probna mature z matmy na rozszerzonym... wiekszosc h-uj umiala zrobic...
stara matura to byl banal w porownaniu z tym co teraz bedzie!!!!!!!!!!
Trzeba byc totalnym ****** zeby wszystko oblac , a jak jedna wpadka bedzie to popraweczka i cacy[/quote]
maaaaaaaax ku-rwa !! spytaj sie tych co pisali probna mature z matmy na rozszerzonym... wiekszosc h-uj umiala zrobic...
stara matura to byl banal w porownaniu z tym co teraz bedzie!!!!!!!!!!
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
[quote="emat-e"][quote="MaxDamageDA"]Z ta matura to jest przegiecie :(
stara matura to byl banal w porownaniu z tym co teraz bedzie!!!!!!!!!![/quote]
to, ze ty nic nie umiales zrobic, to wcale nie znaczy jest tak rowniez z innymi. moim zdaniem jak najbardziej byla do napisania - wystarczylo troche pomyslec.
stara matura to byl banal w porownaniu z tym co teraz bedzie!!!!!!!!!![/quote]
to, ze ty nic nie umiales zrobic, to wcale nie znaczy jest tak rowniez z innymi. moim zdaniem jak najbardziej byla do napisania - wystarczylo troche pomyslec.
Ehhh matura... kiedy to bylo :P
Ja musze do konca maja oddac prace magisterska, a nawet nie mam jeszcze zadnej ksiazki :/
No i oczywiscie dostac jakakolwiek ksiazke wcale nie jest latwo, bo w bibliotece sa zarezerwowane na pol roku z gory :|
Ale co tam, pomysl nie zly ;) Jak wypali to sprobuje znalezc troche wolnego czasu.
Ja musze do konca maja oddac prace magisterska, a nawet nie mam jeszcze zadnej ksiazki :/
No i oczywiscie dostac jakakolwiek ksiazke wcale nie jest latwo, bo w bibliotece sa zarezerwowane na pol roku z gory :|
Ale co tam, pomysl nie zly ;) Jak wypali to sprobuje znalezc troche wolnego czasu.
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
-
- Kontakt:
Wiekszosc to plebs - nie złość sie :) mowie o prawdziwych tumanach
Zreszta kto wam karze matme zdawac, tozto najbardziej ******** przedmiot jaki mozna wybrac ;/ dla mnie trzeba byc sado maso zeby se matme wziasc
Nie złość sie, rozumiem ze moze i jest trudniejsza, ale zdawaj sobie np geografie, tam masz wszystko wyłożone, nio a anglika oblac to trzeba być zdolnym inaczej
Z Polaka macie latwiejsza niz ja mialem.
Zreszta pieprzyc to, zeby to nawet bylo na poziomie pytań z olimpiady matematycznej to przeciez nie bedziesz sie do tego uczył 24/7 nie? wiec 2 czy 3 dni i tak nie zrobi roznicy, a zamiast je przesiedzieć przed kompem czy tv - lepiej spedzic czas na powietrzu z fajnymi ludzmi i na fajnych rowerkach :)
Peace
Zreszta kto wam karze matme zdawac, tozto najbardziej ******** przedmiot jaki mozna wybrac ;/ dla mnie trzeba byc sado maso zeby se matme wziasc
Nie złość sie, rozumiem ze moze i jest trudniejsza, ale zdawaj sobie np geografie, tam masz wszystko wyłożone, nio a anglika oblac to trzeba być zdolnym inaczej
Z Polaka macie latwiejsza niz ja mialem.
Zreszta pieprzyc to, zeby to nawet bylo na poziomie pytań z olimpiady matematycznej to przeciez nie bedziesz sie do tego uczył 24/7 nie? wiec 2 czy 3 dni i tak nie zrobi roznicy, a zamiast je przesiedzieć przed kompem czy tv - lepiej spedzic czas na powietrzu z fajnymi ludzmi i na fajnych rowerkach :)
Peace
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com