Ta w olsztynie sa hopy poza tym jak cie interesuja dropy w *** w kamieniolomach i troche na zamku i sokolich a w czewie to sobie na cepeliei dz i sie popytaj... a jak nie to cos zbuduj bo nie ma rak do pracy
Cepelia, BP, Lasek Aniołowski, Hałda, Stradom, małe zjazy na Żabińcu, Olsztyn, Sokole Góry, na pomniku koło Elei się też jeździ, coś może jeszcze by sie wymyslilo...
A o jakie kamieniołomy Ci chodzi bike-head??
sa sa zobaczysz je jak pojedziesz na zlota to po lewej stronie w kierunku gieldy jadac. tylko one sa za domami akutat moja ciotka tam mieszka i dlatego wiem
a no i jeszce ja z ziomami mamy cos zamiar zrobic w lato
wiesz co nigdy nie bylem tam na rowerze i wogole dawno mnie tam nie bylo ale kiedys musze sie wybic ale ogolnie jak pamietam to kamieniolomy sa duze. a co do lata to robimy u nas na dzielni w gnaszynie bedziemy robic torek dualowy mamy fajna cholde sa tam zgobione jakies hopki ale troszke kij i musimy to przebudowac
lukasx teraz w aniołowskim wogle wycinaja wszystkie krzaki itp i jak przeczyscili tak las to jest teraz wyjebcze miejsce to zrobienia miejscowy: taki wielki dół jak wjeżdzasz do lasku od promenady... od trzech stron sa strome zjazdy akurat mozna by tam wmontować jakieś dropy a w dole planuje jakis rytm mniejszy i wiekszy. Jak by co to sie zgadamy bo sam to tego kopał nie będe:)
com_bayn to wypas. Kurde jak wszystko będzie robione tak jak mówione to cz-wa ruszy się z miejsca wreszcie.. zapowiada sie niezle przyszly sezon:)
Stare hopki zostaly zburzone uwazasz ze mieszkajac tam budujac te hopy nie wiem co sie z nimi dzieje? a nowe sa w takim miejcu ze tylko nie liczni grzybiarze o nich wiedza i kilka kolesii co bylo...a kamieniolom jest w przymilowicach tam jest dropow w ***. o to rozmiarem do kazdych umiejetnosci od poczatkujacych do doslownie pro chyba ze 6 m sciana pion to amatorka hehe drugi za zamkiem mniejszy ale tez przyjemny sam juz nie wiem co jest na ktorym bo mi sie pierdoli mimo ze znam te miejsca ale sa wypas a mialem kolo domu zrobione kladki jechalo sie w zdluz ulicy potem wpadalo sie do domu w budowie wyjezdzalo tylem nawrotka i z powrotem mam pare zdjec na kompie tylko bo wczoraj koles zaczal ***** na zime ogrodzeniestawiac i rozjebal... no pozdro
zrobie taki mały offtopic bo niechce nowego tematu zakładać. czy ma ktoś może link do tematu gdzie jeden kolega wypisał adresy do grrafik które można wydrukować jako naklejki. bardzo prosze!! ps szukałem i nic nie ma także nie odwoływać sie do opcji szukaj
bike-head moglbys zdradzic to miejsce gdzie są te chopy w Olsztynie??Byłbym bardzo wdzięczny, kiedyś w lesie znalezlismy przypadkiem z kumplem mostek ale teraz juz go nie bylo jak tam ostatnio zajrzalem.Jak cos to gg4977807
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Ja robilem ten mostek o ile o tym mowisz i byl za moim domem rozjebal go stary dziad na opal po miwsiacu :| a chopy to zadna tajemnica mozemy sie nawet na nie ustawic z checia przyjade wal na gg 5408336 to ci powiem dokladnie... pozzdro
Duzo fajnych miejscowek tu padlo, ale juz jest nastepna w budowie, myslalem ze wszyscy z czewy o niej wiedza.... na przeciwko 3kata (komendy pal) kolo stacji jest takie male poletko, tam jest narazie JEDEN fajny dirt bo za pozno zaczelismy, jak by ktos sie stracha poleciec to pod drzewem po prawej sa 2 palety ktore mozna ustawic porstopadle do siebie na ladowaniu i robi sie prawie stolik, tylko prosilbym zeby je potem tam odstawci bo juz 2 nam zajebiali i musialismy nastepny ze sklady ciegiel podpierdalac, troche tych cegiel przerzucilismy.....
pozdro
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike