Wielki zjazd na wiosne ??

budka
Kontakt:

Post autor: budka »

jak chcesz isc na przyklad na polibude to powinno sie matme zdawac:P ale racja przeciez 2-3 dni nie zbawia:D
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

prooste, wielu mówi że nie jeżdze bo mam mature, potem idzie do pokoju i słucha muzy albo na kompie siedzi :) bo wam godzinka zrobi różnice
ma maturze to se historie zdawajcie, jak ja zdałem to wy też
a co do nauki ka to sie w tygodniu uczyłem na mature, a w weekend i wolne dni miełm wolne od nauki, nie chciało mi sie czegos tam uczyc na następny dzien to se czytałem polski albo histe
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
szele
Kontakt:

Re: Wielki zjazd na wiosne ??

Post autor: szele »

Wlasnie o to chodzi zebysmy sie zjechali np w ten weekend w maju i zalatwili jakies spanie jakis tani hotelik i by sie imprezke zrobilo a na drugi dzien znowy jazda :D
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

No przejrzalem wlasnie zadania z matury rozszerzonej (matma) i nie i wcale nie ma tam rzeczy ktorych nie bedzie w lo. Podstawowa prawie cala bym zrobil a do rozszerzonej potrzebuje przypomniec sobie kilka wzorow ktore zreszta i tak sie da wyprowadzic ale to by zajelo troche wiecej czasu. Nie ma jakichs strasznie glupio sformulowanych zadan i wierze ze bedac na biezaco z materialem mozna spokojnie zdac na przyzwoitym poziomie. A znajac dodatkowe wzory i rozne takie tam triki to mozna latwo uproscic sobie zdawanie.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

jak bede umial przynajmniej manuala to moze przyjade bo takto nie mam co sie pokazywac :P
http://www.ebike.pl/
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

max, to ja jestem sado maso :P no ale matma to przednmiot ktorym od 1 klasy podstawowki czuje sie dobrze : ) ah od stycznia trzeba sie za uczelnia jakas faja rozejrzec, toz to juz tylko 2,5 roku ;p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

jestem jak najbardziej za. Ustalmy tylko termin, który by większości pasował.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Mnie pasuje zawsze :D byle bylo ciepło
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ODPOWIEDZ