Wielki zjazd na wiosne ??
-
- Kontakt:
prooste, wielu mówi że nie jeżdze bo mam mature, potem idzie do pokoju i słucha muzy albo na kompie siedzi :) bo wam godzinka zrobi różnice
ma maturze to se historie zdawajcie, jak ja zdałem to wy też
a co do nauki ka to sie w tygodniu uczyłem na mature, a w weekend i wolne dni miełm wolne od nauki, nie chciało mi sie czegos tam uczyc na następny dzien to se czytałem polski albo histe
ma maturze to se historie zdawajcie, jak ja zdałem to wy też
a co do nauki ka to sie w tygodniu uczyłem na mature, a w weekend i wolne dni miełm wolne od nauki, nie chciało mi sie czegos tam uczyc na następny dzien to se czytałem polski albo histe
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
Re: Wielki zjazd na wiosne ??
Wlasnie o to chodzi zebysmy sie zjechali np w ten weekend w maju i zalatwili jakies spanie jakis tani hotelik i by sie imprezke zrobilo a na drugi dzien znowy jazda :D
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
No przejrzalem wlasnie zadania z matury rozszerzonej (matma) i nie i wcale nie ma tam rzeczy ktorych nie bedzie w lo. Podstawowa prawie cala bym zrobil a do rozszerzonej potrzebuje przypomniec sobie kilka wzorow ktore zreszta i tak sie da wyprowadzic ale to by zajelo troche wiecej czasu. Nie ma jakichs strasznie glupio sformulowanych zadan i wierze ze bedac na biezaco z materialem mozna spokojnie zdac na przyzwoitym poziomie. A znajac dodatkowe wzory i rozne takie tam triki to mozna latwo uproscic sobie zdawanie.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt: