w końcu nadszedł czas na wybór nowej ramki
co byście wybrali Wy mając do wyboru ramki:
- A-Gang - 799zł (stery + zacisk podsiodłowy w komplecie - tu moge liczyć na jakąś zniżke)
- Amstaff - 659 zł
"DC dobre ramki ma od 1000 zeta dopiero."
a te za 659 to już są ******* ... yhym spoko.... nawet nie jeździłeś na amstaffie i już z góry gadasz że dobre są od 1000zł... ciekawe rozumowanie...
AGANG ! mialem i szczerze polecam, amstaf w tamtym roku to jeszcze xc bylo , nawet mocowania do tarczy nie posiadal, agang od poczatku byl pod grawitacyjne stuffy robiony , i jest wypas !
Nie wiem jak sie prezentuje amstaff, ale co do aganga to naprawde polecam, ja mam am (jak kupowałem w czechach to juz niestety nie bylo pm) i jestem zadowolony, jest to jedyna czesc w moim biku do ktoprej mam pełne zaufanie i wiem ze nie sprawi mi zadnej przykrej niespodzianki :))
Te Dominik a skąd wiesz na czym to ja jeździłem ?? dwóch moich kumpli na amstafach jeździ, ale jeden po 3 metrowym dropie ma krzywe widełki.... :| . A drugiemu wymienny hak przerzutki sie co chwilę rozpada.... starczy ??
p.s. A ja mam pitbulla duo z 2003 roku, i owi nieszczesliwi posiadacze amstafów teraz sie na siebie wkurwiają, bo mogli troche kasy dołożyć... i by takiego gówna nie mieli. Dziękuje- wypowiedz zakonczona
nie jezdziłem na tych ramkach , ale z opini ludzi i wyglądu ramki to nie ma sie co zastanawiać tylko brać a-ganga , amstaff jest moim zdaniem lajtowy i dużo bardziej lajtowy