WARSZAWSKI STRET W TVN,wchodzimy?
a tydzien pozniej witruoz telewizyjnej sensacji ryszard cebula wjedzie ze swiecacymi szlabanami tvn pod szpital dla dzieci gdzie beda jakies ofiary skokow leczyc zlamania... bedzie wielu rodzicow, policja i kibole w tle z koszulkami HWDP... :P
jak mnie ten tvn leczy :D
ale btw. skoro chca zrobic o tym program to przypilnujcie zeby to jakos wyszlo bo jak wiadomo oni zawsze wszystko wywroca do gory nogami i poprzekrecaja wszystko ;)
jak mnie ten tvn leczy :D
ale btw. skoro chca zrobic o tym program to przypilnujcie zeby to jakos wyszlo bo jak wiadomo oni zawsze wszystko wywroca do gory nogami i poprzekrecaja wszystko ;)
dobra akcja jest taka:
-chłopaki z tvn we wtorek zjawiaja sie na kazory kręca ekipe 4x
- w wekend jaka do łodzi na zawody dh
-wstepna ustawka jest na środe.....do potwierdzenuia w poniedziałek
jesli chodzi o street.
-wszytskopoleci w jednym reportarzu, a moze lepiej odpóscic pokazanie streetu?
niech pokazą sie chlopaki od dh a mmy jako street sie pod to podczepimyu
ktos sie psze?
do ***** ja teraz nie mam sprzetu, mam rame erenesa nie wiem czy uda mi sie cos skombinowac na srode,tzn niby sie uda alenie wiadomo jak tobedzie,
-chłopaki z tvn we wtorek zjawiaja sie na kazory kręca ekipe 4x
- w wekend jaka do łodzi na zawody dh
-wstepna ustawka jest na środe.....do potwierdzenuia w poniedziałek
jesli chodzi o street.
-wszytskopoleci w jednym reportarzu, a moze lepiej odpóscic pokazanie streetu?
niech pokazą sie chlopaki od dh a mmy jako street sie pod to podczepimyu
ktos sie psze?
do ***** ja teraz nie mam sprzetu, mam rame erenesa nie wiem czy uda mi sie cos skombinowac na srode,tzn niby sie uda alenie wiadomo jak tobedzie,
-
- Kontakt:
Panowie, do TV trza sie jakos ubrac, ja nie chce nikogo widziec w typowo skejtowych spodniach, i oczywiscie trza sie ukulturalnic i zeby nie bylo ani jednego "zajebiscie". Jak by ktos o tym nie pamietal to tak przypominam. A kiedy to bedzie w telewizorze?
Aaaaaa i jeszcze pamietajcie o "wszedłem" i "WZIĄĆ" jak bedziecie to poprawnie wymawiac to bedziecie lepsi od niektorych z telewizji
Aaaaaa i jeszcze pamietajcie o "wszedłem" i "WZIĄĆ" jak bedziecie to poprawnie wymawiac to bedziecie lepsi od niektorych z telewizji
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zadajcie sobie pare pytan:
1. po co chca zrobic o was reportaz?
2. zawsze kogos 'pojada' w tych 20 minutach. pamietacie program ktory cos zachwalal poza ta wyprawa na biegun?
3. co maja z tego ze pokaza to co robicie? odp. roztrzasaja PROBLEM bo zawsze to robia.
4. dlaczego akurat street? odp. wiaze sie z 'niszczeniem miasta'. co ich obchodza trasy w gorach albo na agrykoli?
pozdrawiam
1. po co chca zrobic o was reportaz?
2. zawsze kogos 'pojada' w tych 20 minutach. pamietacie program ktory cos zachwalal poza ta wyprawa na biegun?
3. co maja z tego ze pokaza to co robicie? odp. roztrzasaja PROBLEM bo zawsze to robia.
4. dlaczego akurat street? odp. wiaze sie z 'niszczeniem miasta'. co ich obchodza trasy w gorach albo na agrykoli?
pozdrawiam
www.trialshop.pl
jak będą sie was pytać co to jest street, to puście jakiegoś gościa żeby wyjebał w coś,a wtedy ktoś niech powie że ten gostek miał street'a.wtedy was wyślą na biegun jako niewidomych i wszystko będzie ok.:-) ten reportarz to jeszcze jeden problem który chcą z was zrobić zrobią pare wywiaduw z jakimiś radnymi co powiedzą że niszczycie im murki,poręcze itp.i mają pretekst do ścigania was i osmolenia w tv. niech spadają ,kiedyś robili program jak chłopaki chcieli się pościgać autami, po filmie szybcy i wściekli pamiętaćie...??? i co??? i wyszli na kryminalistuw gnojkuw co robią szczenięcą zabawe i są nadzwyczaj niebezpieczni. a prawda jest taka że skrzyżowanie na kowalskiej jest bardziej niebezpieczne...
walić podpisy
Ja już dwa wywiady w ekspresie miałem i nawet na sesję zdięciową do lasu przyjechali. Tłomaczyłem im, że potrzebna jest legalizacja i odpowiednie oznaczenie tras. W zamian dali mnie na pierwszej stronie z zamazaną twarzą i napisali, że to przez nas zginęły 3 osoby, a jedna jest sparaliżowana. Fuck off!!
http://www.pajacyk.no-ip.pl
-
- Kontakt:
no własnie z doswiadczenia wiem ze tvn przedstawia wszystko w taki sposob w jaki chce pokazac, nawet jesli mija sie z prawda... i dlatego niewiadomo co z tego wyniknie, moze tak jak juz było wspomniane nalezałoby podpisac jakas umowe czy cos w tym stylu... no bo z drugiej strony taki reportaz rzeczywiscie moze wpłynac troche na włace ktore zauduja chociaz 1 skatepark w stolicy, a moze nawet zacheci do jazdy młodych zdolnych bikerow (pozerzy i tak zawsze beda wiec nimi sie nie kierujecie). Ja uwazam ze trzeba cos zrobic zeby ten sport był bardziej popularny u nas, bierzmy przykład chociazby z Czechow :)
eeeeeee ale sie rozpisałem i tak z tego nic nie wynika ale sam nie wiem co powinniscie zrobic, to tylko takie moje przemyslenia :P
eeeeeee ale sie rozpisałem i tak z tego nic nie wynika ale sam nie wiem co powinniscie zrobic, to tylko takie moje przemyslenia :P
-
- Kontakt: