Jutrzenka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[b]Kotofczanski[/b] Czlowieku jaki ty jestes tempy!!!! To ze Biker napisal, ze by ci chetnie obil jape, znaczy ze po przeczytaniu jednego z twoich postow byl tak podkurwiony, ze w tamtym momencie chetnie by to zrobil, ale watpie zeby byl na tyle porabany, zeby uganiac sie po calej warszawie za jednym debilem, ktory wypisuje jakies farmazony na forum. Ludzie maja lepsze rzeczy do roboty. Wiec juz wyluzuj i przestan sie tak wozic po tym forum, bo juz chyba wszyscy maja cie dosc. jezdzij sobi na to swoja jutrzenke i jak masz jakies problemy to zalatwiaj je na bierzaco, a nie rozpisujesz sie o nic przez tydzien.
-
- Kontakt:
nie musze spadac stąd bo wcale mnie tu nie ma!!!
Tepy to jestes ty panie mokry ! jesli jest taki madry to niech mi ja obije a nie zgrywa kozaka tylko przed monitorem i wiecej pisze niz robi. tepy to sobie mozesz mówic do taty conajwyzej! ******.
tylko na tyle cie stac biker! no nie jest to mój obiekt ale twój tez nie PAŁOO!!!!
Tepy to jestes ty panie mokry ! jesli jest taki madry to niech mi ja obije a nie zgrywa kozaka tylko przed monitorem i wiecej pisze niz robi. tepy to sobie mozesz mówic do taty conajwyzej! ******.
tylko na tyle cie stac biker! no nie jest to mój obiekt ale twój tez nie PAŁOO!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Boze [b]Kotofczanski[/b] nie wiem po co tu jeszcze jestes, wszyscy sie juz zamkneli tylko ty pyskujesz. Umyslnie prowokujesz? Bo jakbys nie zauwazyl to osoby ktore byly zainteresowane problemem poruszonym w topicu przedyskutowaly go i skonczyli jedynie ty tu caly czas ********** i sie klucisz z ludzmi ktorzy z zasady nie popuszcza. A teksty o czyichs starych sa juz szczytem glupoty, ale mimo tego OD WIELU WIELU OSOB za cos takiego mozna dostac tak w pysk ze sobie tego nie wyobrazasz. Proponuje zebys juz nie zabieral glosu i dal sobie spokoj z wkurwianiem osob ktore nie zywia milosci do ciebie. Nara.
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
-
- Kontakt: