dziwne zdazenia na czerniaku
-
- Kontakt:
no i niestety tak się kończy ta sprawa... a tak wogóle to tak już to widze jakby drechom chciało się wdrapać na Wasze hopy i podpalać to i owo ... po 2. współczuje gościowi, bo na 99% to był żart, a ja jak czytałem ten cały topic, to mną aż szarpało przed kompem ... grrr ... więc wiem teraz że bikerzy z W-Wy chca Cie zajebać "podpalacz" tak jak ja.
I myśle że gość to po prostu jakiś gówniarz co chce sie popisać przed riderami i założył sobie specjalnie xywke tylko do tego topic'a... Ehh goście jak go złapiecie, to weźcie mu czymś twardym przyjebcie ( żeby zostawiło ślad na całe życie ) na przykład wykorzystajcie do czegoś RST i tak mu pierdolnijcie żeby korona pękła !!!
I myśle że gość to po prostu jakiś gówniarz co chce sie popisać przed riderami i założył sobie specjalnie xywke tylko do tego topic'a... Ehh goście jak go złapiecie, to weźcie mu czymś twardym przyjebcie ( żeby zostawiło ślad na całe życie ) na przykład wykorzystajcie do czegoś RST i tak mu pierdolnijcie żeby korona pękła !!!
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't