half lajf
half lajf
no a wiec panowie, mam halflife2, oryginalik no to postanowilem sobie pograc. ferie mi sie zaczely, mam chwile. tylko ze za *** nie kojarze fabuly half life 1 a jakos grac w 1 to mi sie nie chce... moze ktos mi skrocic ja mniej wiecej itp? i skad sie obcy w dwojce wzieli?? i dlaczego ludzie sa w tych miastach i wogole rebelia jest przeciw czemu :D bo normlanie bym se pogral :]
z gory thx ;]
z gory thx ;]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Welcome to black mesa research facility (jedziesz sobie do roboty, dzien jak codzien... prawie) the current outside temperature is 25 degrees (o istnieniu miejsca w ktorym sie znajdujesz wie nie wielu...) Now arriiving at station platform (robote czas zaczac) Welcome mr freeman, looks like u gonna late (tia, jak zwykle wstales za pozno) Welcome to the HEV MK IV protecting system, to use with hazardous enviroments conditions (ale fajne wdzianko)i think gordon know all of this ( omija sie sluchanie o procedurze...)testing testing... (przygotowujesz sie do experymentu ktory ma dzis miejsce - test TELEPORTU) Jebut ( caly projekt sie pierdoli )
Qrwa chcialem tak ci opisac cala gierke ale zdalem sobie sprawe ze to by zajelo z 20 stron ;/ Szkoda bo halfa znam na pamiec i jest to jedna z najcudowniejszych gier wszechczasow ;] Ostatnio przeszedlem sobie na egnine source - rulezuje ;]
ogolnie chodzi o to ze masz tajny projekt nad teleportem, niestety wszystko sie jebie bo teleport nie zadzialal tak jak mial i otworzyl droge obcym na nasz swiat. Rzad postanawia ukrecic sprawie lebka i wyrznac wszystkich ocalalych.
Oczywiscie TY jako bogater calego zajscia nie dasz sie tak po prostu zajebac. Dzielnie brniesz do przodu, probojac wydostac sie z black mesy. W wyniku wielu innych dzialan udaje ci sie w koncu teleportowac na Xen, gdzie po wielu fajnych akcjach stajesz twarza w twarz z przywodca opcych. Nihilanth rulez!
Nio i tyle ;] Do tego dochodzi kochany pan G-man, ktory daje ci dwie opcje, zreszta dojscie do tego kim on jest i jaka pelni role pozostawiam Tobie ( a pelni kluczowa... )
Teraz mozesz grac w dwojeczke , Rise and shine mr freeman, rise and shine...
Qrwa chcialem tak ci opisac cala gierke ale zdalem sobie sprawe ze to by zajelo z 20 stron ;/ Szkoda bo halfa znam na pamiec i jest to jedna z najcudowniejszych gier wszechczasow ;] Ostatnio przeszedlem sobie na egnine source - rulezuje ;]
ogolnie chodzi o to ze masz tajny projekt nad teleportem, niestety wszystko sie jebie bo teleport nie zadzialal tak jak mial i otworzyl droge obcym na nasz swiat. Rzad postanawia ukrecic sprawie lebka i wyrznac wszystkich ocalalych.
Oczywiscie TY jako bogater calego zajscia nie dasz sie tak po prostu zajebac. Dzielnie brniesz do przodu, probojac wydostac sie z black mesy. W wyniku wielu innych dzialan udaje ci sie w koncu teleportowac na Xen, gdzie po wielu fajnych akcjach stajesz twarza w twarz z przywodca opcych. Nihilanth rulez!
Nio i tyle ;] Do tego dochodzi kochany pan G-man, ktory daje ci dwie opcje, zreszta dojscie do tego kim on jest i jaka pelni role pozostawiam Tobie ( a pelni kluczowa... )
Teraz mozesz grac w dwojeczke , Rise and shine mr freeman, rise and shine...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ej a ja mam taki problem. gram se w hl2 i jestem dopiero w drugiej misji(o ile mozna to nazwac misja bo w hl2 nie ma jako takich misji) zwie się "ROUTE KANAL" i nie wiem co tam dalej trza zrobić. Wbijam sie do takiego kanału z woda i ide do końca i tam stoi wagon wbijam sie do środka i tam jest taki koles co stoi jak kołek i taki stwór siedzi na fotelu i nie wiem co tam trza zrobić, a wydostać się stamtąd nie moge. Dzięki za odpowiedzi :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no przeszedlem 4, teraz bedzie samochodzik <jupi>
pytanie z innej beczki, na co pozwala mi cdkeya halflife'a 2 ktory dostalem do karty graficznej? w co moge zagrac, co ze steama moge zsciagnac? narazie mam hallife'a 2, deathmatch hl2 i teraz pytanie czy w 1 tez pogram i czy countera i countera source uruchomie :P ?? bo halflife source nie bałdzo :(
kto w to gra po necie, znaczy sie countera source i deathmatcha hl2? warto :D ? kto ze mna pogra jutro :P ?
pytanie z innej beczki, na co pozwala mi cdkeya halflife'a 2 ktory dostalem do karty graficznej? w co moge zagrac, co ze steama moge zsciagnac? narazie mam hallife'a 2, deathmatch hl2 i teraz pytanie czy w 1 tez pogram i czy countera i countera source uruchomie :P ?? bo halflife source nie bałdzo :(
kto w to gra po necie, znaczy sie countera source i deathmatcha hl2? warto :D ? kto ze mna pogra jutro :P ?
www.bikeaction.pl
hmm ludzie! problem mam :P jestem w rozdzailem follow freeman (chyba 11) i dochodze do tego miejsca co z gory napierdala we mnie to dzialko. i co tutaj? biegne kamupujac sie ,widze dziure w ziemi, pojemnik na smieci, potem podbiegam i *** kuraw dupa **** rozpierdala mi dach nad glowa. i potem biegam jak ******** w kolko bo nie wiem co dalej. pomozcie :P
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
Niezaradny jestes :] TO za proste jest zeby podpowiadac, rozejrzyj sie i pomysl...
autoexec to to samo co konsola tylko jak wskazuje nazwa odpala sie przy starcie i wrzuca od razu komendy bez ich wklepywania recznie.
Skrypty zalapia w koncu, zwlalszcza jesli pojdziesz od razu po tym jak ona skonczy swoja kwestie.
Jak ci nie idzie zacznij level od poczatku bo to odpala info_node oraz scrypted_sequence , takie infosy dla .bsp , powinno pomoc.
autoexec to to samo co konsola tylko jak wskazuje nazwa odpala sie przy starcie i wrzuca od razu komendy bez ich wklepywania recznie.
Skrypty zalapia w koncu, zwlalszcza jesli pojdziesz od razu po tym jak ona skonczy swoja kwestie.
Jak ci nie idzie zacznij level od poczatku bo to odpala info_node oraz scrypted_sequence , takie infosy dla .bsp , powinno pomoc.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
kurde to byla pierwsza w nocy po dwoch nie przespancych nie czepiaj sie, gralem do 3 i skonczylem dopiero jak starsi pogonili :P dzis w nocy przejde dalej ;)
a dla zainteresowanym jak przejsc hl ;)
http://www.gamershell.com/phpAdsNew-rc2 ... _code.HTML
a dla zainteresowanym jak przejsc hl ;)
http://www.gamershell.com/phpAdsNew-rc2 ... _code.HTML
www.bikeaction.pl