ILE wytrzyma A-ZONE?
-
- Kontakt:
ILE wytrzyma A-ZONE?
mam pytanie do posiadaczy a-zonów, ile one wytrzymują?? a tak wogóle katalogowo to do ilu kg są??
-=dual forever=-
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Ja tez widzialem 2 A-zony polamane... oba w jednym miejscu...
Na dolnych widelkach wachacza... zaraz kolo suportu... poprostu urwalo :/.
Polecam do Light fr... ale nic wiecej :/.
A tak ogolnie to juz a zona nie ma teraz jest inny full authora... on ciekawie wyglada... za kilka tygodni bedzie u nas na sklepie takoy to sie ogladnie :).
Na dolnych widelkach wachacza... zaraz kolo suportu... poprostu urwalo :/.
Polecam do Light fr... ale nic wiecej :/.
A tak ogolnie to juz a zona nie ma teraz jest inny full authora... on ciekawie wyglada... za kilka tygodni bedzie u nas na sklepie takoy to sie ogladnie :).
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
Jak dla mnie a-zone jest boski sam byłem na niego napalony ale zostałem przy sztywniaku. Bad go nie oszczędza i trzyma się elegancko. Żadnych problemów z nim nie. Masywna maszynka, moze na pierwszy rzut oka wachacz nie wygląda masywnie ale daje rade bez najmijszego problemu. Jak Bad jusz napisał ramka jest do fr a nie do dh. Wiec nie dziwcie się że jakies jałopy (bez obrazy)piszą że się łamią jak katują go w dh. Znam kilka osób o wiele cięższych od Bada której katują ta ramke i na nic nie nażekają.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
Sory ale dla mnie DH to jedno a FR i DROPY to drugie.
Na dh lekki rower, dorado , deemaxy , oponko 1.0 :ASD i z tylu sprezyna 300lbs a z przodu oleju polowe za malo... Wszystko dobija jak mucha usiadzie ale zbiera kazda nierownosc i bajk sie klei. Takie baje nie nadaja sie na dropy imo...
Fr/Dropy - Karpiele z avalanchami / monsterami / risse i wszystkim najciezszym co ma wpizdu skoku i jest tak twarde ze zaczyna dzialac dopiero przy konkretnym jebnieciu. Tak jak u mnie ^^ Na porzadnej trasie dh wylece z baja tak mnie wytelepie, ale za to tam gdzie inni beda jakas scianke przejezdzac, ja sobie spadne ;]
Ja tak to widze ;] Duzo bardziej podchodza mi oczywiscie te drugie baje :)
Na dh lekki rower, dorado , deemaxy , oponko 1.0 :ASD i z tylu sprezyna 300lbs a z przodu oleju polowe za malo... Wszystko dobija jak mucha usiadzie ale zbiera kazda nierownosc i bajk sie klei. Takie baje nie nadaja sie na dropy imo...
Fr/Dropy - Karpiele z avalanchami / monsterami / risse i wszystkim najciezszym co ma wpizdu skoku i jest tak twarde ze zaczyna dzialac dopiero przy konkretnym jebnieciu. Tak jak u mnie ^^ Na porzadnej trasie dh wylece z baja tak mnie wytelepie, ale za to tam gdzie inni beda jakas scianke przejezdzac, ja sobie spadne ;]
Ja tak to widze ;] Duzo bardziej podchodza mi oczywiscie te drugie baje :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Ludzie Ludzie... mam do sprzedania A-zone PRO, model z 2003 (pomaranczowy)... stan naprawde BDB (kilka rys od pancerza)... do ramy suport, zacisk, sztyca... ZERO jakichkolweiek pekniec!! Malo jezdzona... CENA: 1600zl Do sprzedania rowiez (kola na piastach WinZip maszyny i Vueltach excalibur DH - ideal!! oprócz tego cala reszta rowerka.. o szczegoly pytajcie na maila... FOTKI beda za tydzien:-)
crt@o2.pl
crt@o2.pl
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Kontakt: