dziwna sprawa... Poradzcie cos.
dziwna sprawa... Poradzcie cos.
Witam... gadalem ostatnio z Gosciem z gg ktory pracuje w sklepie rowerowym i pytalem czy ma amorki mozo grove q... mowil ze sa ale poleca amorki rst omega i gila t5 stwierdzil ze wiekszy skok i lepiej pracuja te rst od mozo groove q ... a do tego podobno je testowal i rst z skokiem 120mm goleniami 30mm lepszy od tego mozo i tak samo wytrzymaly... a teras pytanie czy to prawda ? bo cos mi sie wiezyc nie chce :/ i czy lepiej brac mozo groove q i gdzie go mozna jeszcze dostac ? czy moze to rst gila t5 na skok 120mm czy 100mm ??
amor bedzie do street'u do ramki destroyer street :] czasami bedzie wykorzystywany do dirtu i do zaliczania jakis malych dropow :]
Ps: ten rst ma tlumiki olejowe a nie otwarta kapiel olejowa ... oco z tym chodzi ?
pozdro.
amor bedzie do street'u do ramki destroyer street :] czasami bedzie wykorzystywany do dirtu i do zaliczania jakis malych dropow :]
Ps: ten rst ma tlumiki olejowe a nie otwarta kapiel olejowa ... oco z tym chodzi ?
pozdro.
kurde, te t5 na 2005 rok to jest porazka. Na zawodach w Olsztynie koles po jednym dzwonie z drzewkiem zlapal na tym scierwie takie luzy, ze olej przez uszczelki chlapal. Wiec raczej mowic o jakiej kolwiek wytrzymalosci w przypadku tego modelu rst mowic nie mozna. Dla mnie jedyne rst ktore powinno istniec do delta hl. Mialem ten sprzecik przez prawie rok, latalem na nim naprade duze rzeczy i znosil to bez zadnych ale. Jak chcesz jakies rst - tani amor to tylko delta hl, albo stary bomber.
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
Jabym nie brał ani rst ani mozo. Do rst mam uraz psychiczny a mozo rozbierałem własnoręcznie i nic ciekawgo tam nie zobaczyłem a byłem wręcz zaskoczony jest cepowatą budową. Ktoś mówił zę ona ma tłumik powietrzny podobny do tego z rst (twin air) **** prawda on nawet kolo tego nie leżal. Wiem bo miałem 461 dh z tłumikiem twin air. I te plastikowe ślizgi w mozo to mnie dobiły. Tak więc zbieraj na coś innego (mozę być np delta hl tesz się tym bawiłem) może jakiś suntour albo sztywniak.
PS.
Ciekawe ile osób mnie ******* za tego mozo.
PS.
Ciekawe ile osób mnie ******* za tego mozo.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
jak chcesz to mam takiego suntoura na sprzedaz stan idealny prawie nowiutki i chce tylko 300 zeta jak bys byl zainteresowny to wal na gg 3036696 albo mail troyo@interia.pl http://www.mkbike.com.pl/index.php?id=o ... lce&o=3665 na 1000% jest lepszy od tego calego gowna z gory :]