qrwa laska jak pozuje na rowerze nie jest pozerką...laska po to pozuje zeby sie gapic na jej ładne nózki a nie jej jechac od pozerów...
to na forum był kiedys koles co tak pozował, chyba w stanach mieszka... połowa zdjec na pinku to zdjecia z jego a-zonem jak morde cieszy...to jest pozerka i to jest żałosne...
Ja ją widziałem na MK w Katowicach.A ten rowe jest zaje.... stałem koło niego i widziałem jak ten kolo na nim wymiata.Tyler a jak chcesz ją spotkac to najlepiej wybierz się na mase ;)
jołki połki ale się foruciak rozkręcił jak tylko mowa o laskach.... cholerka dla niej wybrał bym się nawet do gdańska... super że jest z katowic... jak ktoś ją spotka to niech powie żeby więcej fotek sobie zrobiła na biku bo wygląda nieziemsko z takimi niuźiami i nieważne czy poserka czy nie ważne na biku wygląda nieziemsko i tyle...
napisze jeszcze raz bo nie wszyscy zrozumieja....byc pozerem a miec pozerskie zdjecia to co innego...nie znam kolesia i nie mówie ze jest pozerem tylko ze miał pozerskie zdjecia...a skoro gadacie ze spoko jezdzi to piątka dla niego i tak niech zostanie, koniec temetu na jego temat, pozdro
o kurna pozerskie nie pozerskie.. co za teksty ... ja pierdziu.. ja tez sobie zrobilem fote jak stoje z rowerem i morde ciesze po tym jak dropa na dolnej skoczyl... pozerowanie nie ??:P