Author, Fishbone, czy Wellego ???

szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

a co do pancake'ów to sa dobre bo sie dobrze trzyma noga i w sumie nie duze luzy lapia no i farba sie troszku sciera ale nie obchodzi mnie to bo jak jade to i tak tego nie widac ale piny jak by wymienic na dluzsze lub tez na srubki to juz zajebiscie na maxa :] aha i radze jak cos to po kupnie podokrecac piny bo moga wypasc czasem a co do terrorow to mi sie zdaje ze maja tyle samo pinow
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
mysza
Kontakt:

Post autor: mysza »

pancaki sa zajebiste...ale pozniej wyciera sie troche te proszek i zaczynaja lapac luzy;/ ktore oczywiscie samemu mozna sobie wyregulowac:D Moj kumpel ma Wellgo i nie narzeka na nie.....lakier nie schodzi...nie lapie luzow......i piny sie trzymaja no i sa tansze o Pancake....wiec polecam Wellgo:D
pedros$
Kontakt:

Post autor: pedros$ »

heh troyo cos ostatnio agresywny sie robisz heheh jezdze na authorach i sa calkie spoko tylko troche pinow juz zgubilem no a pare razy zdazylo mi sie jezdzic na wellgo (miedzy innymi od troya) i powiem ze trzymaja lepiej od moich no i ich podstawowa zaleta jest to ze nie gubia tak latwo pinow
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
Xys
Kontakt:

Post autor: Xys »

ja na nich nie jezdziłem ale NS panacake są w zwykłej wersji za 79zł
nie ma że boli... gg 1284889
Stolec102
Kontakt:

Post autor: Stolec102 »

NS pancace ROX!!!Jeździ sie jak na nartach :/, czyli zajebiście trzymają ale sie piny miażdzą.
Vader.Disturbet.Rower.Dwie kupy codzień-to jest To.
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

wellego czy jakos tak odpadaja. lapia luzy ekspresowo. chwytaja dobrze ale nie tylko o to chodzi przeciez :)
www.trialshop.pl
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

inur jak dla mnie to wazniejsze jest to zeby trzymaly niz zeby raz na tydzien dociagnac srubke <lol2>
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Ja mam już 3 lata fishbone'y i 0 luzów.

Co do pancaków to już 3 razy miałem je w łapie po wyciągnięciu z pudełka i każde miały luzy od nowości.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

i co z tego bzp :P sa zjebsite, pinow maja qw *** duzo, dwa zgubilem juz ale jebac :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
corny
Kontakt:

Post autor: corny »

autor odpada wg mnie
wellgo fajne nawet
fiszbałny oczywiscie wypasione bo sam takie mam :P alew tak na serio to amm je kilka dni ale sie sprawoja dobrze :)
gg:3347295
TrAkOnE
Kontakt:

Post autor: TrAkOnE »

ja sadze ze najlepsze beda fishe sam jezdze na nich juz prawie 3 lata :) i jak narazie jedyne co sie z nimi stalo to wyrwal sie jeden pin ale to w wyniku tego ze na zjezdie zachaczylem o kamien
<-- www.dtpoznan.prv.pl -->
dajcie mi rower
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

ja mam wellgo i saq fajne jak nie masz techniki i ostro napieprzasz to zlapia male luzy ale to nie problem,b.dobrze trzymaja stope jak za ta kase to bralbym je na fishach nie smigalem wiec sie nie wypowiem a authory odradzam... :)
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
ODPOWIEDZ