a co do pancake'ów to sa dobre bo sie dobrze trzyma noga i w sumie nie duze luzy lapia no i farba sie troszku sciera ale nie obchodzi mnie to bo jak jade to i tak tego nie widac ale piny jak by wymienic na dluzsze lub tez na srubki to juz zajebiscie na maxa :] aha i radze jak cos to po kupnie podokrecac piny bo moga wypasc czasem a co do terrorow to mi sie zdaje ze maja tyle samo pinow
pancaki sa zajebiste...ale pozniej wyciera sie troche te proszek i zaczynaja lapac luzy;/ ktore oczywiscie samemu mozna sobie wyregulowac:D Moj kumpel ma Wellgo i nie narzeka na nie.....lakier nie schodzi...nie lapie luzow......i piny sie trzymaja no i sa tansze o Pancake....wiec polecam Wellgo:D
heh troyo cos ostatnio agresywny sie robisz heheh jezdze na authorach i sa calkie spoko tylko troche pinow juz zgubilem no a pare razy zdazylo mi sie jezdzic na wellgo (miedzy innymi od troya) i powiem ze trzymaja lepiej od moich no i ich podstawowa zaleta jest to ze nie gubia tak latwo pinow
autor odpada wg mnie
wellgo fajne nawet
fiszbałny oczywiscie wypasione bo sam takie mam :P alew tak na serio to amm je kilka dni ale sie sprawoja dobrze :)
ja sadze ze najlepsze beda fishe sam jezdze na nich juz prawie 3 lata :) i jak narazie jedyne co sie z nimi stalo to wyrwal sie jeden pin ale to w wyniku tego ze na zjezdie zachaczylem o kamien
ja mam wellgo i saq fajne jak nie masz techniki i ostro napieprzasz to zlapia male luzy ale to nie problem,b.dobrze trzymaja stope jak za ta kase to bralbym je na fishach nie smigalem wiec sie nie wypowiem a authory odradzam... :)
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side