Chciałbym sie zapytc czy kupując w LF Dragstar warto zainwestować w lepsze stery. Standardowe VP są do dupy i czy wymienić je na jakieś lepsze. http://www.cult-bikes.com/stery.htm Chodzi mi dokładnie o model Cane Creek ZS 2 które kosztują 179zł. Może lepiej kupić DC Amstaff który na allegro stoi po 659 z sterami FSA The PIG. Odpowiedzcie albo dajcie jakąś inną propozycje.
właśnie a ile kosztują i ajkie wogole sa jakieś cąlkiem dobr i tanie stery np. jakies tam fsa pig albo nie wiem....bo mam narazi jakies syfy i sie rozlatuja powoli..:/
i sorry że się podczepiłem...ale po co dwa tematy
peace
a jakie sa dobre stery zintegrowane 40mm? (do draga, jakby komus rozmiar nic nie mowil) bo od tego sie w sumie zaczal temat, a tez chcialbym wiedziec..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
już widocznie nie ma, były w promocji niebieskie po 75zł na kulach.
rowerowy.com- fajna stronke mają ale 109zl za swinie- jak pod domem mam po 99zł i jeszcze utarguje to przesada. Choć normalnie były po 135zł i nikt nie narzekał. Tylko przeceny nas tak stoczyły. Nie będe mówił po ile one chodza w churcie po 49.99zł. hehe. Jak widze teraz jaki jest narzut nie chce mi sie isć do pracy. zdzierstwo.