moim zdaniem opis aukcji jest conajmniej dziwny:/ nigdzie nazwy ramki ani amorka, a to podstawa. Wygląda to tak jakby pisał go ktoś wogole nie znający sie na rzeczy. tak mi się wydaje
tylko to jest dziwne ze wlasnie nie ma opisu sprzetowego. ale moze typ wystawil od 1 zl bez ceny minimalnej bo wtedy nic nie buli allegro a jak cena nie bedzie dobra o wycofa(kit o komisie)
Na początku zaczne od pytania co z was za Bikerzy jak wy nie znacie takiej kultowej firmy jak Moutain Cycle....Jest to rama tejrze firmy nazywa sie San Andreas.
Rower ten sprzedaje koleś z mojego miasta i powiem wam że ojciec tego typa wygrał ten rower w zakładzie od jakiegoś kolesia i jego syn na nim jeździł zwyczajnie XC (widać to po błotniku) wiem też że ma dospawywane blachy w okolicy supportu i podobno zaczyna znowy pękać. Nie znam poprzedniego właściciela ale skoro jest popękany to chyba go nie oszczedzał
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
Nawet widziałem kiedyś jak jechał z kumplem po ulicy i chciał wjechać na krawężnik to sie wyjebał i to ostro. Miałem polew z niego nieziemski :D
Jakiś czas nawet jeździł z lusterkiem wsteczym ale teraz patrze że zdioł
Jutro albo we wtorek sie przejde do komisu i obadam se go dokłądnie to napisze czy ma jakieś usterki i czy jest pęknięty tam koło suportu. Ale to nie jest najnowszy model wystarczy popatrzeć na Hayesy.
[quote="Karol85"]P.S. xtr 8 biegów przestali w 1996 roku robić więc ten rower to staroć jest :)[/quote]
No i? Przeciez ciagle mozesz kupic nowke xtr na 8.