Pytanie jak zrobic trase
Pytanie jak zrobic trase
Witam mam pytanie co do trasy zjazdowej jak ja zrobic zeby byla fajna : > jakie przeszkody maja na niej byc , jakie duze zrobic hopy, dropy itp. ;] ma ktos moze fotki swoich tras ?
www.KGB.rox.pl
ak chcesz, napisze ci :
podkrecone spine'y zeby na nie najezdzac 50kmph 3 m wysoki i zeby na 10 m w gore wybijaly, potem nitka od przezutki jako northshore (nie linka,nitka tej linki)
dropy? moze byc nawet tylko 2m ale ladowanie koniecznie pod gorke nalepie z nachylem 45st.
zakrety mega szybki, minimum 70 kmph, 180st zakretu i nie moze byc bandy. promien:3m, nie wiecejj!
gory nie znajdziesz odpowiedniej....... musiala by miec 89st nachylenia, ale 60-70 starczy
zapomniealem! jeszcze takie mloty jak na tomb raiderze/ indianie onsie itp, ze musisz dobrze dobrac predkosc albo cie zmiarzdza, ale zeby co 6 sek zmienialy tempo ruchu !!!!!!!!!!!
zrob taka to bede mial gdzie jezdzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
podkrecone spine'y zeby na nie najezdzac 50kmph 3 m wysoki i zeby na 10 m w gore wybijaly, potem nitka od przezutki jako northshore (nie linka,nitka tej linki)
dropy? moze byc nawet tylko 2m ale ladowanie koniecznie pod gorke nalepie z nachylem 45st.
zakrety mega szybki, minimum 70 kmph, 180st zakretu i nie moze byc bandy. promien:3m, nie wiecejj!
gory nie znajdziesz odpowiedniej....... musiala by miec 89st nachylenia, ale 60-70 starczy
zapomniealem! jeszcze takie mloty jak na tomb raiderze/ indianie onsie itp, ze musisz dobrze dobrac predkosc albo cie zmiarzdza, ale zeby co 6 sek zmienialy tempo ruchu !!!!!!!!!!!
zrob taka to bede mial gdzie jezdzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Pogladaj filmy i popatrz jak to wszystko wyglada (glownie NS, hopy). Pamietaj, ze po dropie musi byc sporo miejsca na wyhamowanie- nabiera sie duzej predkosci i zrobienie zaraz po uskoku podkreconej bandy byloby glupstwem, bo mozna sie od razu niezle polamac. Chyba, ze chcesz mega techniczna trase, ale sadzac po dziale to chyba jednak nie. Zrob trase tak, aby moznaby ja w przyszlosci rozbudowywac, dokladac rozgalezniki, nowe hopy i kladki. Reszta zelezy od Ciebie, powodzenia :)
[b]szlendak[/b] Jesli chodzi o jajecznice, to powinno sie wybijac jaka do miski, tak aby nie miec pozniej skorupek miedzy zebami. Mozna tez podlac woda mineralna i jajecznica bedzie pulchniejsza. Solic przed wylaniem na patelnie, moze tez dodac pieprzu lub chili, aby jako nie bylo mdle.
Ja was nie rozumiem, po to jest forum, aby pytac i jak sie okazuje mie wszyscy wiemy wszystko, mimo iz cos tam potrafimy- tak jak z ta jajecznica.
Ja was nie rozumiem, po to jest forum, aby pytac i jak sie okazuje mie wszyscy wiemy wszystko, mimo iz cos tam potrafimy- tak jak z ta jajecznica.