ZŁOTE KOMBINERY

Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

A czy podczas oceny bierze sie pod uwage predkosc ladowania sie strony www? Jesli tak to DZIKUS.... ja mam neo i jeszcze takiej strony nie widzialem zeby sie tak ladowala.... po 3 minutach mi sie komp powiesil... ale ja twardy jestem.... a moze i nie. Sie tylko spytam czy jest na tej stronie (twojej DZIKUS) jakis cennik tudziez oferta?
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

no z ta strona to wiem, ze niektorym mzoe czasem wolno dzialac, choc mi dziala na ogol szybko, ale to chyba dlatego, ze mam zajebiste lacze z netem. kiedys wszystko trzymalem na republice (ale pod tym samym adresem co teraz) , ale wiekszosc zdjec byla ciagle poblokowna z powodu przekroczenia limitow transferu. az w koncu po miesiacu calkowicei mi zablokowano strone i musialbym wykupic lepszawersje. tak wiec postanowilem zostawidz wszystko na serwerze cad.pl dopoki nie wymysle i nie zarejestruje nowej nazwy. poza tym cad ma jedna gigantyczna zalete: mozna na nim trzymac wszystko, nie ma zadnych limitow transferu, reklam, mozna hotlinkowac itd. gdyby nie ta zawrotna predkosc transmisji danych byla by bajka.

w kazdym badz razie w zwiazku z planowanym rozszerzeniem dzialanosci powstanie calkiem nowa strona w domenie com. mam tez obiecane miejsce na szybkim serwerze w polsce, tak wiec w przyszlosci nie bedzie zadnych problemow z dzialaniem calkiem nowej strony.

cennik, oferta? na razie nic z tych rzeczy do czasu az sie obronie, mam nadzieje, ze po wakacjach. to co zamierzam robic juz na powaznie to na poczatek prowadnice lancucha, dampery (powiedzmy ze beda to odpowiedniki monstera, tyle ze na tyl ;) zakrecone piasty (cos w stylu tej ostatniej) i byc moze kilka sztuk ram, bo duzo osob sie mnie o nie pyta. tylko kilka sztuk, bo tru duzo roboty i nie mam dobrego dojscia do materialu (ramy, ktore mecze od czterech miesiecy beda zrobione ze stali stopowej) , zdobycie kazdego kawalka rury to prawdziwa katorgamam w koncu obiecana kase na to wszystko, trzeba tylko w koncu skonczyc studia i sie tym zajac. oczywiscie nie widze szans aby z tego wyzyc, ale zawsze sie zarobi kilka tysiakow w sezonie:)
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

dobra już nic nie mówie :D
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Jak tu widze to tutaj jest głównie konwersacja z Dzikusem, więc i ja coś dorzuce. To rzeczy twojej produkcji to będą limitowanej edycji, czy tylko ramy. Czy będzie można pójść do sklepu i zobaczyć na półkach twojej produkcji części ????
DZIKUS

a ciezko powiedziec mi jak na razie. ram bedzie (jesli w ogole co kolwiek bedzie) bardzo malo. raczej sie nastawiam na niektore czesci na poczatek.

a czy cos bedzie dostepne w sklepach, to zalezy od samych sklepow, czy beda chcialy tym handlowac. no na poczatek na pewno mam jeden sklep w warszawie, ale jeszcze dwa lubh trzy tez bym mogl tym zainteresowac.

qrwa nie wiem, jak bedzie z tym wszystkim, ciezko to jakos sensownie zorganizowac... :/
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

a zrobisz mi napinacz łańcucha coś w stylu tego ale bradziej estetuczny itp. http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=148008 :) jak tak to za ile ??
DZIKUS

nie no, mam robic taka qpe? z blachy ryflowanej co sie z niej podlogi w traktorach robi?
no bez jaj... ja mam na mysli profesjonalne wykonanie, na obrabiarkach cnc, czesci anodowane, dobry material itd. takie cos jak na zdjeciu to sobie kazdy moze sam zrobic...

oczywiscie te czesci beda troche ksoztowac, ale na pewno beda konkurencyjne z innymi dostepnymi na rynku. z wyjatkiem ram oczywiscie...
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

No ale zonk, wlaczam twoja strone i tu po sekundzie sie mi otwiera i vuala
Dex
Kontakt:

chodzi mi o ten taki napinacz http://www.bikeshop.pl/index.php?page=s ... 127&part=1
ale tańszy :)
DZIKUS

aaaaaaaaaa o to ci chodzi

tego sie nie oplaca dorabiac, skoro mozna w sklepie kupic nawet poniezej 50 zlotych...

wiecej bedzie kosztowal material z wykonaniem i jeszcze qpa zachodu do tego
Dex
Kontakt:

no nie wiem tutaj kosztuje 86zł ,a ile w sklepie to nie wiem :-|
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

kto to w koncu wygral?
www.trialshop.pl
ODPOWIEDZ