Ramy do street/trial
mam caly rower a-gang p.m. i szczerze mowiac do trialu to on sie za bardzo nie nadaje...strasznie ciezko sie robi pedal kicki i up...street jak najbardziej,latwo wyrwac do bunnego i manuala...najwieksza wada jest jednak piasta authora ktora mi siadla juz ze 3 razy od lipca,prawdopodobnie od trialowania(2 razy zlamana oska i raz cos z zapadkami tak wszystkie flaki musieli mi wymienic)...
za to same dobre zeczy slyszalem o planet x pitbull...
mam caly rower a-gang p.m. i szczerze mowiac do trialu to on sie za bardzo nie nadaje...strasznie ciezko sie robi pedal kicki i up...street jak najbardziej,latwo wyrwac do bunnego i manuala...najwieksza wada jest jednak piasta authora ktora mi siadla juz ze 3 razy od lipca,prawdopodobnie od trialowania(2 razy zlamana oska i raz cos z zapadkami tak wszystkie flaki musieli mi wymienic)...
-
- moderator
- Kontakt:
Albo z North Shora Albo G-Ganka A.M Ale ona jest za niska do streetu więc ona tylko do trialu POZDROWER
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Re: Ramy do street/trial
ja ci proponoje DC PITTBULL 14
My bike is my live <zycie bez bika niebyloby wypelnione>
Scott YZ1 do dirtu , nie ma CNC tego co przy samym BB , dla mnie CNC jest bardzo wazne bo juz u dwuch kolesiuw w TREK BRUISER peknely ramy w tym miejscu , w kazdym razie dzieki za opinie , juz zamowilem STP 2 sobie , mam nadzieje bedzie dobry :) kiedy otrzymam go obowiazkowo napisze jakas opinie :]
I tutaj sprzeczacie sie o te nazwy , wiec jak nazwiecie styl ktorym uprawiaja Lenosky i Leech ???
I tutaj sprzeczacie sie o te nazwy , wiec jak nazwiecie styl ktorym uprawiaja Lenosky i Leech ???
Giant STP 2 'o5 w/ Psylo SL
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=490045
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=490045
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: