Sherman jaki jest?

O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

co ty gadasz
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

hqhahahahahahahaahhahaahahah siwy co ty najebales sie gadasz od rzeczy
Kacpro
Kontakt:

Post autor: Kacpro »

no wlasnie siwy ... we no takich glupot nie gadaj ... ja jezdze na axelu i pomijajac to ze to jest do maratonow ... a ja jezdze dual ... jest nie do zajechania !! kiedys wylalem z niego olej ... i jezdzilem bez oleju przez tydzien - NIC smarowanie smarem - OK pozatym shermann wyglada bosko jest tak samo sztywny i tak samo pracuje bierz nie patrz na nic ... (ja nie mam kasy ;((((()
Kacpro.
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

jak dla mnei to sherman nie ma jakiejs super eksptra pracy ale za jego wyglad i wytrzymalosc plasuje sie na pierwzym miejscu jesli chodzi o amory do ostrzejszej jazdy ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

ogolnie to jest zajebisty:D
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
siwy
Kontakt:

Post autor: siwy »

......gowno powtarzam i tyle. manitou powinno na drzewach liscie pompowac,
a nie amortyzacja rowerowa sie zajmowac. ostatecznie ten widelec jest dobry do streetu, czyli pojedyncze uderzenie jakos wybiera. do zabawy w zjezdzanie to juz marcochy z HSCV, nie ma nic lepszego, bo oni nie bawia sie w zadne sraczki typu spv i inne wodotryski. przejedz sie na 888rc, super T z 2003r, z1fr, o monsterze i shiverze nie wspominajac.

.....a poza tym nie sluchaj tych dresow, bo oni nie maja normalnych mozgow,
tylko tanie plastykowe zamienniki. nie odrozniaja kolorow, a co dopiero pracy amortyzacji w rowerze.
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

:)
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

siwy, po co się u odzywasz? nie masz pojęcia o pracy manitou i samego shermana. Ja też byłem kiedyś wielkim fanem marzocchi, śliniłem się na widok każdego bombera, ale zdanie zmieniłem, bo mam porównanie jak pracują zabawaki obu firm. Przejedź się na Puchar Świata, to zobaczysz że 90 % sprzęty to Dorado i Boxxer.....a gdzie te wszystkie supermodele o których wspominałeś?
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
QbaqBA
Kontakt:

Post autor: QbaqBA »

hmmmmmmm, siwy z tego co widziałem to piszesz prawie o samych 2-półkach a nam chodzi o jednopółkowego shermana, a poza tym dziwnie duzo twoich ukochanych Marzocchów (chodzi mi o DJ) sie ostatnio łamie...
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

siwy ryj torbo!!! tyle ci powiem kazdy chwali swój ogonek powiadash??? głupi jesteś i tyle, że sherman jest super mówiło kilka osób które go nie maja a jeżdziły!!! wiec nie chwala swojego 'ogonka' tylko dobry amor!!! bierz shermana!!
http://www.jokejoke.prv.pl/
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

spoko amor jezdzilem na takim z osia qr20 130 skoku praca jak na amor przystala jest oka sztywnosc tez zajebista aale co duzo mowic nie jezdzilem na nim 5 lat tylko troche mniej wiec niewiem jak sie zachowa na dluzsza mete
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

siwy- no cement :/ tak sie skalada ze ja cosmos chrabał i moze ktos jeszcze mamy te amory i zamknij ryj katalogowcu pierdolony zaloze sie za nawet nie wiesz jak sherman wyglada w realu a co dopiero jak pracuje :| szczerze mowiac to swietny amor sztywny ladnie wszystko wybiera .
troyo
Kontakt:

oczywiscie "w realu" chodzilo mi o "na zywo" nie w hipermarkecie :P
O_o
Kontakt:

nie dziw mu sie wkoncu jezdzi na flamingu
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

jezdze na modelu TA pol roku polecam!!!! sztywnosc jak w monsterze (boczna oczywiscie), choc regulacja na 90 daje bardzo sztywny widelec ktory niebardzo chce sie uginac. jest spoko na zjazdach podczas hamowania nie ma efektu nurkowania podczas pedalowania ugina sie znacznie mniej niz przecietny amorek. wyrabial mi sie jakies 3 miesiace teraz chodzi bosko!!!!
www.trialshop.pl
siwy
Kontakt:

Post autor: siwy »

ale sie daliscie sprowokowac :)))) hahaaa
na Forum DHzone wiekszosc uzytkownikow
to dresiarstwo bez wyksztalcenia,
a ja sobie robie z was jaja, mutanty popromienne!
mam badzieje ze kiedys wam przejdzie ochota na jezdzenie,
jak kazda moda kiedys przemija!

pozdro i zycze zmiany zainteresowan na Swieta,
bo psujecie NAM opinie w srodowisku.
proponuje zaczac od slownikow - ortograficznego i jezyka polskiego,
a potem moze jakies testy na podniesienie IQ.
przeciez wy wlasnym kimplom nie potraficie odpowiedziec rzeczowo i rzetelnie, jedyna na co was stac to "zajebisty, kup" itp. troche elokwencji zycze oraz konsekewncji w zwalczaniu technicznej ignorancji!

ps. na flamingu jezdzilem dawno, dawno temu. teraz mam rower na widok ktorego wiekszosc z was posikalaby sie i poslinila, dzieciaczki...
troyo
Kontakt:

i co z tego ze masz fajny rower ... jestes ******* lamusem i tyle ci co na nim jezdzili sie wypowiedzieli i gowno ci do tego frajerze(...)
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

łał, jestes fajny.

:)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
O_o
Kontakt:

no z flaminga na turinga 2 sie przrzuciles.
ODPOWIEDZ