[b]szopen[/b] bo ten gosc jest z wrocka co ma ten rower tak podobaja mi sie takie rowerki chcialbym kiedys taki miec jako drugi rower oczywiscie takim rowerkiem jezdzi sie spokojnie powoli jak carbioletem po bulwarach anie szaleje do wyglupow mam aganga
jestem wieeelkim pasjonatem takich bików... swojego czasu nawet planowałem złożenie sobie takiego [oczywiście jako drugi] ale niestety dopadł mnie brak kasy i musiałem pozbyćsięnawet tego pierwszego... a szkoda. Kiedyś jak wygram w lotto to sobie takie "gówno" złożę..... niebieska perła wysadzana brylantami :D ahhh... :]
www.frss.paprykarze.com <- Paprykarzowy street crew
[b]AGANG_KRK[/b] moim zdaniem nie chodiz tu o klapki na oczach. Ja osobiście wiem co lubie a czego nie i nikt nie jest tego w stanie zmienić ja oczywiście szanuje twoje upodobania :) nie nazywam tego roweru "gównem" itp. ja poprostu lubie czołgi :) na oponach 3.0 itp. Wogóle styl amerykański nie przypada mi do gustu (duże samochodzy czopery) ja uważam że to jest dla bajeru i lansu a mi to nie potrzebne.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
ja wcale nie chce zmieniac twoich upodoban i to szanuje oczywiscie ale zauwazylem ostatnio ze sie tak na forum porobilo ze wiele osob ma normalnie klapki na oczach i tylko w kolko jedno jasne ze takie rower to bajer to proste