A-Gang vs. Amstaff
-
- Kontakt:
jak sie nie myle to:
a.m. - geometria pod sztywny widelec :/
p.m. - ----||---------- amortyzator
20.00 - (to chyba jakis nowy model bo nie słyszałem nic o nim)
24.00 - tylko pod koło 24 cale
A tak apropo to nikt z was nie jezdził na nowym amstaffie a pierdolicie jakbyscie pozjadali wszystkie rozumy swiata :/
rama jest kompletnie nowa nie ma nic wspolnego z poprzednim modelem DC (no moze geo ale tez nie jestem pewny co do tego)
wybor ciezki ja nie wiedziałbym co mam wybrac.....
.... ale po zastanowieniu doszedłbym do wniosku ze lepiej dozbierac do pitbulla :D:D:D
Wybor nalezy do Ciebie
a.m. - geometria pod sztywny widelec :/
p.m. - ----||---------- amortyzator
20.00 - (to chyba jakis nowy model bo nie słyszałem nic o nim)
24.00 - tylko pod koło 24 cale
A tak apropo to nikt z was nie jezdził na nowym amstaffie a pierdolicie jakbyscie pozjadali wszystkie rozumy swiata :/
rama jest kompletnie nowa nie ma nic wspolnego z poprzednim modelem DC (no moze geo ale tez nie jestem pewny co do tego)
wybor ciezki ja nie wiedziałbym co mam wybrac.....
.... ale po zastanowieniu doszedłbym do wniosku ze lepiej dozbierac do pitbulla :D:D:D
Wybor nalezy do Ciebie
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
ehhh duncon bardzo sie ceni.. ma dobre ramki nie powiem no ale bez przesady :) Ten amstaff jest tani bardzo jak an dc :) ale moje zdanie jest takie, że lepiej kupić a-ganga pm 14" wersje na 2004 koniecznie bo wersje starsze są zrobione z aluminium 7005 a najnowszy na 2004 jest z aluminium 7075 alloy (czyli z tego, z czego jest zrobiony mostek nsx`a radiator elite:)
JA polecam A-ganga bardziej niz pitbulla i to nie tylko moje zdanie bo rozmawiałem o tym z kilkoma osobami. No ale wy możecie myśleć inaczej :)
JA polecam A-ganga bardziej niz pitbulla i to nie tylko moje zdanie bo rozmawiałem o tym z kilkoma osobami. No ale wy możecie myśleć inaczej :)