Mi sie tam bardzo podoba :] i teraz kolejna tania rama do wyboru :P Hmmm co lepsze: Point,destroyer,drag czy tank haha :D a tak nawiasem mówiąc chyba se kupie tanka :P
tylko blagam niech nie bedzie juz topicow w stylu drag vs tank i bl bl bla podobne....
poprzednio mielec wypuscil COBRE dalej cene bodaj kolo 700 i chyba polapali sie ze to za drogo.....ale kto wie co za taka cene oferuja moze ktos kiedys sprawdzi
juz wiem zatem dlaczego mnie ostatnio w ***** robili pare razy..
moze w takim razie uda mi sie obnizyc koszty koshmarow. dziwne by bylo gdyby mi robili ramy drozej niz sami chca sprzedawac..
ogolnie dopoki sie z nimi nie dogadam to polecam te ramki.. beda naprawde spoko
k....a widze ze normalnie sami mega priosi mega znawcy i łamacze ramek ,a wiecie czemu polskie ramy i wogole co pl maja taka zla opinie bo wy kurde sami ja wyrabiacie bezmyslnie!No ktory z was polamal jakiegos mielca a ktory wogole go mial pewnie z 10% reszta wypwiada sie bzdurnie bez zadnej podstawy takie bla bla bla bo ja slyszalem ze ble to mowie ze ble a gowno prawda!
mi sie ten tank podoba i czuje ze sobie go w przyszlosci zafunduje,troche oryginalnoscie nie zaszkodzi katy ma fajowe szkoda ze nie jest cromo :]
pozdro dla inteligentnych bikerow z tego forum
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
rama jak rama... prawie identyczna jak koshmar :| tamta na dole w prawym rogu to jak jakis pitbull :| a jak tam nacisnie sie na dwójke to jest taka żółta ramka, która też sciagnięta jest z evila imperiala, dc cocka :|
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Ten Tank ..to bardzo dobra alternatywa - w sumie prawie jota w jote pitbull - sam mam pitbulla 2004 a na pitbullu jezdzi sie wysmienicie chociaz czasu malo na jazde - ale Tank to jest alternatywa dla ram typu - ballistic - drag star - point -itp to calkiem dobra sprawa - ja jedynie bym bardziej masywne tyle widelki chcial ;P i haki inne . W granicy 500zl to - jest nad czym myslec.
ten mielc ma troche fajnych fragmentów a troche chujowych troche nie swoich troche swoich = czyli ni w **** ni w oko. ale fajnie wygląda ale ta qłówka wyglada koshmarnie!!! o ile wkoshmarze wyglada jeszcze jeszcze to tu :(