niewiem jak jeździsz , ale jeśli szukasz i pytasz to ci powiem , że polecam korbę Cyclone ;] - jest ona dostępna za 99 zł ( w mk bajku , niewiem jak w innych sklepach ) a wbrew pozorom jest dość wytrzymała :) .
troche wybiegam za temat ale kumpel sprzedaje truvativa firexa za 99 zł uzytwana 1 sezon w crossie . to moze nie jest korba do dualu ale pare znajomych na niej jezdzi. jezeli nie to za 200 zeta na allegro kup sobie truvativa hussefelta z zebatka 38 z alno 42
panowie ale do truvatiwa trzeba doliczyc supoer za min 90zl wiec doliczajcie takze to wiec wynosi 290zl a koles szuka korby o polowe taniej wiec zastanowcie sie :| hm nie wiem co ci polecic moze prowhela http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=111 albo truvativa easyflow na allegro sa
raczej nic- może np acera za 105 albo jakis truvativ trzyblatowy to sobie porozkręcasz ale lepiej dozbieraj ( ja mam teoretycznie dośc sztywną acere a pierdoli sie aż miło)
ja mam RPM BB 38T i jest GITes. Dobra ilość zębów bo da się przyspieszyć, da się wheelie'ego pociskać i w ogóle fajnie wygląda. Jeszcze tylko zbieram na napinacz PMsocho i będzie galancia... ;]
[quote="dusix"]panowie ale do truvatiwa trzeba doliczyc supoer za min 90zl wiec doliczajcie takze to wiec wynosi 290zl a koles szuka korby o polowe taniej wiec zastanowcie sie :| hm nie wiem co ci polecic moze prowhela http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=111 albo truvativa easyflow na allegro sa[/quote]
człowieku, mówisz, żeby mu nie pokazywać korb na ISIS, bo będzie musiał suport kupić, a sam dałeś linka do korby na ISIS :| myśl, myślenie nie boli
ps nie chce psuc topicka ale JJ mogbys zebrac wszystkie swoje mysli i zalozyc jeden wielki topick co chcesz kupic a nie po jednej czesci bo troche forum zasmiecasz:) oczywiscie bez urazy:)
Na Isoflow nawet nie patrz....Ja mam do sprzedania...33 zeby to na ***** podane a rockring jest niesamowicie miekki...Po 2 dalszych skokach korba jest jusch krzywa...Mialem suport Truvativ i myslelem ze to on jest winny wiec kupilem nowy a korba dalej krzywa.W skrocie to jest gowno nie warte tych 115zl.Peace