Kona Stuff vs. A-gang
-
Kona Stuff vs. A-gang
Tak jak wyzej...Mam mozliwosc zamiany ganga za stuff'a i nie wiem czy sie zamieniac(ja mam ganga)... Jaka jest Kona stuff i co sadzicie o jej geometrii bo mi wydaje sie troszke ****-owa... I brak jakicjkolwiek wzmocnien przy glowce... Mozecie dawac zdjecia polamanych Kon...Z gory dzieki za POWAZNE posty...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zamieniaj sie chopaku!! kona to kona..a wszyscy ci ktorzy mowia bierz aganga bo kona peka to chyba mowia tak bo zobaczyli na pinkbiku jak ktos w kanadzie złamał .. ale tak tosa zadkosci i lamia te ramy bo uzywaja je w ciezkim dh..!!
bierz kona <<< takie jest moje zdanie !!
bierz kona <<< takie jest moje zdanie !!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=378444
Siema!!
Nie wiem jak Ci się jeździ na a-gangu??
Nie wiem jaki rozmiar tego Twojego a-ganga??
Nie wiem jaki rozmiar tej Kony??
Nie widziałem pękniętej Kony z serii Out of Bounce Hardtail!!
Miałem Roast'a 17" i właśnie sprzedaje tą ramkę... teraz 15" NS Bike jest grany!! :)
Oto co masz zrobić: przejedź się na te Konie i porównaj czy jest git w stosunku do a-ganga... a jak będzie lepiej to bierz!! :)
Pozdro!! :)
Nie wiem jak Ci się jeździ na a-gangu??
Nie wiem jaki rozmiar tego Twojego a-ganga??
Nie wiem jaki rozmiar tej Kony??
Nie widziałem pękniętej Kony z serii Out of Bounce Hardtail!!
Miałem Roast'a 17" i właśnie sprzedaje tą ramkę... teraz 15" NS Bike jest grany!! :)
Oto co masz zrobić: przejedź się na te Konie i porównaj czy jest git w stosunku do a-ganga... a jak będzie lepiej to bierz!! :)
Pozdro!! :)
...24"...
piter krakow - http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=361585 - co prawda to scrap i tylko male pekniecie ale zawsze zniecheca :] mnie sie na konie jezdzi strasznie hujowo , mam aganga i jest gites ( ale agang z koli wymieka przy P3 :p ) najlepiej pojezdzij na agangu, potem na konie i potem spowrtoem na agangu , wtedy sam najlepiej osadzisz jaka geo Ci pasuje.
-
- Kontakt:
kurwa mac sam robilem to zdjecie tej peknietej kony scrap i nie pierdolcie ze tak nie jest kurwa, jak ktos nie wierzy to mam jej fote w oryginale zanim na pinka poszly. pasi? pekla od abubaci na hayesie mechu 200mm
i to nie jest tylko jeden przypadek. poza tym po co mialbym sciemniac? tak bylo. jak jestes z wawy to byc moze wiesz kto to voozer i on w zeszlym roku mial ten sam problem z wlasnie stuffem 03, pierdolnal na hakach :) wymienili mu na model 04. mozecie sie klocic ale co zrobic, pekly i juz :)
"kona to kona." buahaha wlasnie to jest argument zeby jej nie brac chlopaczku :) widze ze malo wiesz o swiecie, na pewno mniej niz ja, hehe no i malo widziales. jezdziles i na konie i na agangu duzo? ja sporo i mam porownanie :)
"ale tak tosa zadkosci i lamia te ramy bo uzywaja je w ciezkim dh..!!" jak polamiesz to w dh to nic dziwnego jak to niby ma przeznaczeie dirt jumping, hahaha :D cicho mlody siedz i nie udawaj ze jestes madrzejszy niz jestes naprawde :) no ale jak lamie sie od abubaki tylni widelec to co jest nie tak...
co do tematu geo kony, nie oszukujmy sie, wiekszosc ludzi do jakiegos trickowania tergo nie chce uzywac bo jest po prostu nie przyjazne! tylni trojkat 424, na jakis fr czy zjazd ok, rowerek jest stabilny, dodatkowo stuff jest bodajrze dluzszy niz inne kony ;) ja bym zostal przy agangu, na pewno :)
i to nie jest tylko jeden przypadek. poza tym po co mialbym sciemniac? tak bylo. jak jestes z wawy to byc moze wiesz kto to voozer i on w zeszlym roku mial ten sam problem z wlasnie stuffem 03, pierdolnal na hakach :) wymienili mu na model 04. mozecie sie klocic ale co zrobic, pekly i juz :)
"kona to kona." buahaha wlasnie to jest argument zeby jej nie brac chlopaczku :) widze ze malo wiesz o swiecie, na pewno mniej niz ja, hehe no i malo widziales. jezdziles i na konie i na agangu duzo? ja sporo i mam porownanie :)
"ale tak tosa zadkosci i lamia te ramy bo uzywaja je w ciezkim dh..!!" jak polamiesz to w dh to nic dziwnego jak to niby ma przeznaczeie dirt jumping, hahaha :D cicho mlody siedz i nie udawaj ze jestes madrzejszy niz jestes naprawde :) no ale jak lamie sie od abubaki tylni widelec to co jest nie tak...
co do tematu geo kony, nie oszukujmy sie, wiekszosc ludzi do jakiegos trickowania tergo nie chce uzywac bo jest po prostu nie przyjazne! tylni trojkat 424, na jakis fr czy zjazd ok, rowerek jest stabilny, dodatkowo stuff jest bodajrze dluzszy niz inne kony ;) ja bym zostal przy agangu, na pewno :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
Wlasnie nie moge pojezdzic na konie bo koles ktory ja ma mieszka ze 500km ode mnie...A-gang jest 14" biały z sierpnia tego roku,a Kona 15" rowniez z sierpnia tego roku...Na ganga jezdzi mi sie dobrze ale wolalbym cos wiekszego...NIe iwem co zrobic...Szukam rowerka do dirtu i streetu...Jak to jest z tymi Konami i ich geometria?? Bo kiedys w jakims temacie pisalo ze sa bardzo chu-jowe...Nigdy nie mialem okazji jezdzic na konie wiec nie wiem...Dzieki za odpowiedzi.Peace