Start niepelnoletnich w Lodzi
Dołańczam się do pytania quake`a czy wystarczy sama karteczka ze zgodą typu:"Wyrażam zgode na udział mojego dziecka IMIE I NAZWISKO na zawodach (np. 4x w Warszawie)
Podpis"
?? Bo może bede jechał do Wawy a moja mama niewiem czy bedzie jechała bo z qumplem moze bede jechał. No i czy takie cos by styło, a jak nie to oni by dryndali do chaty sprawdzic??
Z gory thx!
Podpis"
?? Bo może bede jechał do Wawy a moja mama niewiem czy bedzie jechała bo z qumplem moze bede jechał. No i czy takie cos by styło, a jak nie to oni by dryndali do chaty sprawdzic??
Z gory thx!
To nie musi być dowód osobisty-może mbyć inny dokument z podpisem,mama czy tata nie moga dać dowodu ,weż paszport czy prawo jazdy czy tez coś innego na czym jest ich podpis.
Co do jazdy bez przedniego hampla -hm-w zasadzie mozesz nawet na hulajnodze wystartowac tylko ja raczej na tego typu trase polecałabym sprawny i kompletny rower.Bez hampla tez przejedziesz-mozesz nawet ominąć większośc przeszkód a przejazd bedzie zaliczony-tylko że zajmiesz gorsze miejsce-więc wszystko up to you.
A czy sie da przejechac bez przodu-hm..cholera wie-nie próbowałam..jak zdolny jesteś ......
Co do jazdy bez przedniego hampla -hm-w zasadzie mozesz nawet na hulajnodze wystartowac tylko ja raczej na tego typu trase polecałabym sprawny i kompletny rower.Bez hampla tez przejedziesz-mozesz nawet ominąć większośc przeszkód a przejazd bedzie zaliczony-tylko że zajmiesz gorsze miejsce-więc wszystko up to you.
A czy sie da przejechac bez przodu-hm..cholera wie-nie próbowałam..jak zdolny jesteś ......
-
- Kontakt:
[quote="recol"]Dołańczam się do pytania quake`a czy wystarczy sama karteczka ze zgodą typu:"Wyrażam zgode na udział mojego dziecka IMIE I NAZWISKO na zawodach (np. 4x w Warszawie)
Podpis"
Z gory thx![/quote]
może mi ktoś odpowiedzic
THX
Podpis"
Z gory thx![/quote]
może mi ktoś odpowiedzic
THX