WoW :]
WoW :]
bezkitu ściągnałem sobie niedawno filmik pt. " Freeride Session street of Szczecin" i po oglądnieciu normalnie się aż zdziwiłem że w Polsce sa takie filmiki...nie wiem może ja mało widziałem....ale to było po prostu MEGA ZAJEBISTE...Wielki ReSpEcT dla loodzi którzy to krecili....:]
a jak znacie jeszcze jakieś POLSKIE zajebiste filmiki to dawac linki...
pZdR
a jak znacie jeszcze jakieś POLSKIE zajebiste filmiki to dawac linki...
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
http://home.wi.ps.pl/~jzbylut/Freeride_ ... czecin.avi :]
chyba o to chodzi :P:P racja racja fajna zajawka ;];]
chyba o to chodzi :P:P racja racja fajna zajawka ;];]
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]
Re: WoW :]
sam streetu nie lubie, ale czasem milo popatrzec na dobra jazde po miescie. Ten filmik ze Szczecina jest jak dla mnie bardzo przecietny- za duzo wheelie, malo zroznicowanych trikow jak barspin, 180, abubaca.
-
- Kontakt:
[quote="elMo"]a żeś się chłopie napalił... Oglądnij se jakiegoś Disordera to Ci w ogóle **** peknie :D[/quote]
wg. mnie to nic specjlalnego nie robia na tym filmie...ogladajcie bez dzwieku, bo muzyka jest do kitu, hiphop(kupsko jedno)nie pasuje raczej do filmow streeetowych, wogule nie pasuje do filmow...
disorder lepszy :D, tam przynajmniej wiadomo, ze cos sie dzieje
wg. mnie to nic specjlalnego nie robia na tym filmie...ogladajcie bez dzwieku, bo muzyka jest do kitu, hiphop(kupsko jedno)nie pasuje raczej do filmow streeetowych, wogule nie pasuje do filmow...
disorder lepszy :D, tam przynajmniej wiadomo, ze cos sie dzieje
Re: WoW :]
[quote="olisko"]...Wielki ReSpEcT dla loodzi którzy to krecili....:]...[/quote]
Za co respekt dla kamerzysty? Respekt dla ludków wystepujacych;) No chyba ze kamrzysta sie tam pojawia... chyba jedna gleba jest jego:)
www.frss.prv.pl
Za co respekt dla kamerzysty? Respekt dla ludków wystepujacych;) No chyba ze kamrzysta sie tam pojawia... chyba jedna gleba jest jego:)
www.frss.prv.pl
-
- Kontakt:
ja wam powiem tak ... nie ma co porownywac filmow typu disorder do naszych filmow bo po pierwsze ... filmy disorder maja jakis budzet nawet jak nie duzy to zxawsze jest ... maja transport czyli nie kreca tego w obrebie danym tylko moga po calym siwecie na najlepszych miejscowkach krecic ( my krecimy tylko w swoich miastach) wiec nie pierdolcie ze disorder owiele lepszy bo jak by goscie z disordera mieli krecic film w szczecinie to owiele lepszy by on nie byl ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/