Mas zracje Krzywy ale chodzi o rozmiar w tym znaczeniu ze chce dluzszy rower bo przy moich 188cm mozna ladnie rozwalic kolana o kierownice...Chyba sie nie zamieniam...
[quote="maniek1990"]zamieniaj sie chopaku!! kona to kona..a wszyscy ci ktorzy mowia bierz aganga bo kona peka to chyba mowia tak bo zobaczyli na pinkbiku jak ktos w kanadzie złamał .. ale tak tosa zadkosci i lamia te ramy bo uzywaja je w ciezkim dh..!!
bierz kona <<< takie jest moje zdanie !![/quote]
do streetu lepsz chyba mniejsza nie ??
przejedż sie na na konie o zobacz co ci pasi, ja sosboscie wolałbym aganga bo ma, jednego ;) o mi sie dobrze jeżdzi
madry jesli juz. idz do szkoly.
A jezeli rower oceniasz tylko po firmie, to sie nie udzielaj dziecko.
Gowno wiesz na ten temat.Na tym forum trzeba sie czesto z roznymi przyglupami uzerac a tu jeszcze taki jak ty wyskakuje...
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
jak obijasz kolanami o kiere to dluzszy mostek i siodlo odsun dalej i bedzie spoko :) pod zadnym pozorem nie wymieniaj sie za kone agng to zajebista ramka :)
zostan przy authorze a gangu. dzisiaj jezdziłęm na konie. co prawda lekka jest ale za krodka jak dla mnie. to była 14. nic bym na takim rowerku nie zrobił. ja bym sie nie zamieniał
to sa dwa rowery o roznym przeznaczeniu, wszyscy narzekaja na kony bo te rowery nie sa przeznaczone do streeta czy trialu, maja taka geometrie bo sie sprawdza na chopach, agang to streetowy pojazd, co do pekania to wszystko da sie polamac........