Start niepelnoletnich w Lodzi

recol
Kontakt:

Post autor: recol »

Dołańczam się do pytania quake`a czy wystarczy sama karteczka ze zgodą typu:"Wyrażam zgode na udział mojego dziecka IMIE I NAZWISKO na zawodach (np. 4x w Warszawie)
Podpis"
?? Bo może bede jechał do Wawy a moja mama niewiem czy bedzie jechała bo z qumplem moze bede jechał. No i czy takie cos by styło, a jak nie to oni by dryndali do chaty sprawdzic??

Z gory thx!
pat
Kontakt:

Post autor: pat »

To nie musi być dowód osobisty-może mbyć inny dokument z podpisem,mama czy tata nie moga dać dowodu ,weż paszport czy prawo jazdy czy tez coś innego na czym jest ich podpis.
Co do jazdy bez przedniego hampla -hm-w zasadzie mozesz nawet na hulajnodze wystartowac tylko ja raczej na tego typu trase polecałabym sprawny i kompletny rower.Bez hampla tez przejedziesz-mozesz nawet ominąć większośc przeszkód a przejazd bedzie zaliczony-tylko że zajmiesz gorsze miejsce-więc wszystko up to you.
A czy sie da przejechac bez przodu-hm..cholera wie-nie próbowałam..jak zdolny jesteś ......
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

chodzi o to ze na 150% bede zaliczal wszystkie przeszkody-gdybym wymiekl to bym sobie nie wybaczyl...:P
ale np. jak do jakiejs ostrej bandy bedzie trzeba przyhamowac ostrzej to na samym tyle moze mnie wyrzucic...:/
a poza tym to nawet nie wiem jak wyglada trasa i nie moge samemu ocenic...
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

chyba ksero dowodu wystarczy, jezeli chodzi o podpis
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

[quote="recol"]Dołańczam się do pytania quake`a czy wystarczy sama karteczka ze zgodą typu:"Wyrażam zgode na udział mojego dziecka IMIE I NAZWISKO na zawodach (np. 4x w Warszawie)
Podpis"
?? Bo może bede jechał do Wawy a moja mama niewiem czy bedzie jechała bo z qumplem moze bede jechał. No i czy takie cos by styło, a jak nie to oni by dryndali do chaty sprawdzic??

Z gory thx![/quote]

może mi ktoś odpowiedzic

THX
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

Jeśli umiesz czytac recol to w postach powyżej jest napisane, że do takiej właśnie karteczki z pozwoleniem musisz mieć coś co potwierdzi, że na kareczce jest podpis Twoich rodziców, żeby nie było, że sam ją sobie napisałeś...
"Hey ho lets go!"
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Kurde to już jutro a ja mam rower nie sprawny :(:(:(
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

nie wybieram sie tam, ale nie wyobrazam sobie tez jak by to mialo wygladac. na zapisach beda prosili o dowod rodzica, weryfikowali z twoim dowodem tozsamosci, czy aby na pewno jestes ich synem... smieszne...
www.trialshop.pl
ODPOWIEDZ