Zabojstwo - info???

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

:D :ASD :D:D:DD
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Hrumak
Kontakt:

Post autor: Hrumak »

,,w okolicach Otrzewia patrol milicji drogowej zatrzymał pijanego rowerzystę, poziom alkoholu we krwi wynosił 8,2 promila - to więcej niż śmiertelna dawka - a ja jeszcze na rowerze jechałem,,
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Lol rzeczywiście, ale jak sie o tym słyszy to sie nie wierzy. Staremu powiedzialem to mnie wyśmiał, dopiero jak przeczytał zwrócił szacun :)
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

a tak naprawde to wszystko przez toże nasza kochana policja ma stare alkomaty z czasu prl`u ,albo już specjalnie wczesniej podkręcone, tak samo jak z fotoradarami przy drogach..........w rzeszowie zrobili gościowi zdjęcie fotoradarem który jechał starym jelczem ponad 130km/h!, gościu nie podał sie i wystąpił na drogę sondową, po ekpertyzie okazło sie że ten jelcz max,wyciąga 88km/h, tak samo ci goscie wyciągają po 12,5 promila.......:|
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

to wy chyba mojego wujka henryka nie znacie:D jechał samochodem mając 11 promili:D szacunek dla gościa!! 12 promili!! polak potrafi<lol>
Burza
Kontakt:

Post autor: Burza »

O ile ten skaczący gość miał tego świadomość, to to co robił
nazywa się Le Parkour (wymyślili to imigranci we Francji), a co do rynny, to nie psioczyć, że się zerwała, bo Polska, bo takie są na całym świecie i tylko na filmach służą do łapania się przy spadaniu.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ