Straty po sylwku..... :/

GeOO
Kontakt:

Post autor: GeOO »

U mnie spokojnie. Bo byłem u kogoś ;-) Ale wszyscy byli tak nawaleni, że nikt nie dał rady nic rozwalić. Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!
Live To Ride
Ride To Live
Domel
Kontakt:

Post autor: Domel »

Ja wam powiem tyko tyle:
Niech wam sie kolka krecom a dziewczyny nencom....!!!
Powodzenia w nowym roku!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=367571
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

w tym roku byłem u kumpla w mieszkaniu i całkiem lajt poza tym ze najebałem sie jak swinia i wisiałem na barierce na balkonie przez godzine.

Ale za to 2 lata temu poszlismy na impreze do niewykonczonego jeszcze domu znajomego.Było ze 40 osób jeden typ wszedł na poddasze i staną na płyte gipsowo-kartonowa,która była jednoczesnie sufitem kibla znajducącego sie ponizej.Efekt był taki ze cały sufit spadł na ziemie.Uprzednio w owej ubikacji jako ze nie było muszli klozetowej ktos lał w kąt,pózniej ktos bawił sie szampanem i pooblewał wszystkie sciany.W jednym z pokoi było cos w stylu półpiętra na którym zapewne pózniej miało stac cos do spania.
Niestety nei było tam zadnego wejscia wiec wszyscy wchodzili po swiezo malowanej scianie :).W kuchni na dole kumpel wpadł na pomysł ze cos ugotuje :) wzia najwiekszy garnek z olejem taki do robienia frytek i wrzucał do tego oleju wszystko co wpadło mu w rece.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
HOOKED
Kontakt:

Post autor: HOOKED »

AHTUNG na parking,drugi 10 m.od radiowozu GHAHAHAHAHAAA!! było zajebiscie!
potem nie mówiąc o tym co chlałem bo duzo wymieniać,poszedłem z moja piękną kobietą o 2.30 do pustego domu,do łózka starych dwa na dwa m. i..krócej by było wymieniać czego tam nie-robiliśmy ;P ;D:D

dzisiaj poprawiny,uuuuhuhuhuhuuuuuu :)))
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

u mnie tez bylo spoko wyiplismy wszyscy po symbolicznej ilosci alkocholu jeszcze zlapalem bucha ze sketa kolezanki ( z wisniowym tytoniem i o,5g) ogolnie bylo spoko tylko panienki nie mialem :/ tanczylismy przy roznej muzyce od techno po michaela jecksona :) 3 osoby beltaly ale ja nei wiem jak skoro jedna wypila dwa piwa i szampana druga chybaa ze 4 piwaa a trzecia ze 3 ... najlepsze bylo jak lezala sobie parka na kanapie ja podchodze do nich ( do ich glow) i odqwracam sie i wystawiam dupe ... w strone ich twarzy :) hehe ogolnie zadnych zniszczen aa sylwester odbyl sie u kolezanki
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

U nas poszło 100 balonów,wszedzie były zucalismy sie nimi,skakalismy na nie,a potem tradycyjnie zyganie i do domu.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

ja imprez robilem w zeszly roku... i w sumie oprocz rozpieprzonego lustra, sladow butow na suficie u starych w pokoju, potluczonego szkla i zaygow w pralce nic takiego sie nie stalo :D
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
QbaqBA
Kontakt:

Post autor: QbaqBA »

u mnie królował absynt (76vol. + cos halucynogennego)...

I było super. Wbrew pozorom kulturalnie, bez bełtania...
.:N:S:.
Kontakt:

Post autor: .:N:S:. »

ja u kumpla byłem i nie było wogole bezpicznie najpierw kolega odwrotnie opalił rakiete i wleciła do pokoju , potem zucaliśmy petardy po samochody i chyba cos tam popekało, ale to nie my:)))))w sumie potem bylo jush spokojniej
i najważniejsze ze poznałem zajebista laske bylo okolo 20typa w tym 9 dziewczyn :))))))
plastuś
Kontakt:

Post autor: plastuś »

u mnie wszyscy się zżygali z 5 razy zbili 5 szklanek 1 kieliszek rozwalili chojinkę wychlaliśmy alkochol starych zepsułem mikrofalówkę i jeszcze kumpel zbił lustro gdy sie wyrombał po pijaku..ale damy radę
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

zatkalem zlew
zygalem w:
zlewie, kiblu, drugim zlewie(kumpel ma 3 kible w domu), drugim kiblu i do 2 misek...ile wypilem nie pamietam...obylo sie bez zniszczen...
a dzisiaj umieram...takiego kaca dawno nie mialem...
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

dajcie se "ZAPISZ JAKO"
Dirtman
Kontakt:

Post autor: Dirtman »

a ja zygałem 3 h i juz wam powiem że niebedę tyle pił
___/|___|\____/|___|\______/````\_____-Dirt Jumping
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

No troche sie nawet usmialem czytajac wesze przezycia z imprez :P
Powiem tylko tyle, ze jesli uda mi sie wyrwac ta laske ktora poznalem na sylwku to odzaluje wszystkie zniszczenia.
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

No troche sie nawet usmialem czytajac wesze przezycia z imprez :P
Powiem tylko tyle, ze jesli uda mi sie wyrwac ta laske ktora poznalem na sylwku to odzaluje wszystkie zniszczenia.
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Ja nie u siebie byłem, ale kibel był blisko, przez co większość piętra nie uległa zarzyganiu..chociaż i on nie dał rady i się zatkał (buehehehe), przy czym te słowa są na 90% prawdziwe, bo nikt nie wie ja mdo końca na prawdę było:-)
http://dhcyc.pinkbike.com
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

bedzie biba ja bede nonstop chlal bo drina goni drin... hehehe taka music i wiejskie techno roox ;D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

u mnie gites, impra u qmpla w nowym domu, nic sie nie rozjebało oprócz plastikowego krzesła co to straciło noge w dziwnych okolicznosciach, ja tammiałem faze fajną i o dziwo wszystko pamietam, ja zazwyczaj najwiecej pije a w tym roku tak w sam raz, za duzo razy miałem "pomrocznośc jasną" i teraz sie staram (co nie znaczy że mi wychodzi) pic tak w sam raz ;)
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
ODPOWIEDZ