Straty po sylwku..... :/
w tym roku byłem u kumpla w mieszkaniu i całkiem lajt poza tym ze najebałem sie jak swinia i wisiałem na barierce na balkonie przez godzine.
Ale za to 2 lata temu poszlismy na impreze do niewykonczonego jeszcze domu znajomego.Było ze 40 osób jeden typ wszedł na poddasze i staną na płyte gipsowo-kartonowa,która była jednoczesnie sufitem kibla znajducącego sie ponizej.Efekt był taki ze cały sufit spadł na ziemie.Uprzednio w owej ubikacji jako ze nie było muszli klozetowej ktos lał w kąt,pózniej ktos bawił sie szampanem i pooblewał wszystkie sciany.W jednym z pokoi było cos w stylu półpiętra na którym zapewne pózniej miało stac cos do spania.
Niestety nei było tam zadnego wejscia wiec wszyscy wchodzili po swiezo malowanej scianie :).W kuchni na dole kumpel wpadł na pomysł ze cos ugotuje :) wzia najwiekszy garnek z olejem taki do robienia frytek i wrzucał do tego oleju wszystko co wpadło mu w rece.
Ale za to 2 lata temu poszlismy na impreze do niewykonczonego jeszcze domu znajomego.Było ze 40 osób jeden typ wszedł na poddasze i staną na płyte gipsowo-kartonowa,która była jednoczesnie sufitem kibla znajducącego sie ponizej.Efekt był taki ze cały sufit spadł na ziemie.Uprzednio w owej ubikacji jako ze nie było muszli klozetowej ktos lał w kąt,pózniej ktos bawił sie szampanem i pooblewał wszystkie sciany.W jednym z pokoi było cos w stylu półpiętra na którym zapewne pózniej miało stac cos do spania.
Niestety nei było tam zadnego wejscia wiec wszyscy wchodzili po swiezo malowanej scianie :).W kuchni na dole kumpel wpadł na pomysł ze cos ugotuje :) wzia najwiekszy garnek z olejem taki do robienia frytek i wrzucał do tego oleju wszystko co wpadło mu w rece.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
AHTUNG na parking,drugi 10 m.od radiowozu GHAHAHAHAHAAA!! było zajebiscie!
potem nie mówiąc o tym co chlałem bo duzo wymieniać,poszedłem z moja piękną kobietą o 2.30 do pustego domu,do łózka starych dwa na dwa m. i..krócej by było wymieniać czego tam nie-robiliśmy ;P ;D:D
dzisiaj poprawiny,uuuuhuhuhuhuuuuuu :)))
potem nie mówiąc o tym co chlałem bo duzo wymieniać,poszedłem z moja piękną kobietą o 2.30 do pustego domu,do łózka starych dwa na dwa m. i..krócej by było wymieniać czego tam nie-robiliśmy ;P ;D:D
dzisiaj poprawiny,uuuuhuhuhuhuuuuuu :)))
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
-
- Kontakt:
u mnie tez bylo spoko wyiplismy wszyscy po symbolicznej ilosci alkocholu jeszcze zlapalem bucha ze sketa kolezanki ( z wisniowym tytoniem i o,5g) ogolnie bylo spoko tylko panienki nie mialem :/ tanczylismy przy roznej muzyce od techno po michaela jecksona :) 3 osoby beltaly ale ja nei wiem jak skoro jedna wypila dwa piwa i szampana druga chybaa ze 4 piwaa a trzecia ze 3 ... najlepsze bylo jak lezala sobie parka na kanapie ja podchodze do nich ( do ich glow) i odqwracam sie i wystawiam dupe ... w strone ich twarzy :) hehe ogolnie zadnych zniszczen aa sylwester odbyl sie u kolezanki
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
ja u kumpla byłem i nie było wogole bezpicznie najpierw kolega odwrotnie opalił rakiete i wleciła do pokoju , potem zucaliśmy petardy po samochody i chyba cos tam popekało, ale to nie my:)))))w sumie potem bylo jush spokojniej
i najważniejsze ze poznałem zajebista laske bylo okolo 20typa w tym 9 dziewczyn :))))))
i najważniejsze ze poznałem zajebista laske bylo okolo 20typa w tym 9 dziewczyn :))))))
-
- Kontakt:
u mnie gites, impra u qmpla w nowym domu, nic sie nie rozjebało oprócz plastikowego krzesła co to straciło noge w dziwnych okolicznosciach, ja tammiałem faze fajną i o dziwo wszystko pamietam, ja zazwyczaj najwiecej pije a w tym roku tak w sam raz, za duzo razy miałem "pomrocznośc jasną" i teraz sie staram (co nie znaczy że mi wychodzi) pic tak w sam raz ;)
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874