witam
chce zalozyc z tylu kółko 24 cale i nie wiem jaka obrecz wziasc? potrzebuje cos mocnego, lekkiego i niedrogiego. Co myslicie o Alex DM24 albo Sun Double Track? czym roznia sie te obrecze? [poza ceną ktorej roznica wynosi ok 60 zeta]. ktora jest lepsza?
p.s. przedzial cenowy do 150zeta sama obrecz
z gory thx za odp.
zdaje mi sie ze cie zjada bo chyba bylo troche takich tematow :) hehe ! ja bym bral duble traca ale dm24 tez podobno jest spoko !!! zalezy czy masz kase czy wolisz zaoszczedzic !!!
do sprzedania : Ramka LF,KOLO tly na dauble tracu i ns, i inne czesci pisac.
No włacha jakbym składał koło 24 po 36 dziur pod v'ki to brałbym supre, jak pod tarcze to double tracka, ale składam 2x24'x48 dziur pod v'ki i wybrałem mammotha (bfr'a). Na dm24 tez sporo ludzi jeździ i dają rade, chociaż ja nie brałbym jej osobiście pod uwage..
Popieram p0l0n3zz^, jest pewna granica dla sprzetu po przekroczeniu, ktorej sprzet niszczy sie tylko ze wzgledu na brak umiejetnosci osoby, ktora go uzywa. Mialem rozne komplety kol, ale gialem i niszczylem tylko te, ktorych uzywalem gdy zaczynalem moja "przygode z rowerem".
Eeeeeeee czym smierdzi? ni zauwazyłem:P a pozatym D trak rzadzi!! tez go pogiolemnormalna rzecz wszsytko wygniesz ale do centrowania poszeł i jest oke;] boje sie co było by z suprą bo jednak D track rzadzi:P a foty mojego na D trackach masz na pinku w podpisie:p