point lepszy niz nikolai
fajnie fanie, ja mam pointa, i latalem dirty za daleko na plqaskie, tro jakies 3 metry na plaskie, polecialem drewnian w szczawnie na plaskie, latalem b szczawniane a tam mieko sie nie londuje,napierdalałem w dh, walilem dropy z ns 2,5 metra ale na zjazd, katuje go na strecie 180 itp, rama przezyła dwie rozpierdo.lone korony w blecku i pogiente dolne razem z polamanymi mimi zebrami, kto na koszmarze tak jezdził?? i jakos mi sie nie sypie, az sam jestem w szoku
a nie polamal go dawno temu i kupił nastepnego?? pozatym jebac to czy ktos go zlamal czy nie, na pointach jezdzi 20 razy wiecej osób niz na koszmarach wiedz wiecej pointów pada. a rama czesto peka od takich kretynskich zeczy jak zeskok z 2 schodów i to na serio znam taki przypadek jak kolo skoczył z 2 schodów na balisticu calkiem nowym i nie katowanym i jeb, poszły tylnie widły, tymbardziej ze koszmar z mielca t z tego samego albo gorszego syfu co point. pozatym koszmar jest brzydki jak cholera i ciezki!!