Mam pytanie kupilem na zblizajacy sie sezon nowe heble hayes mx 2 hd z tarczami 203mm i zastanawiam sie nad klamkami mam do wyboru pozostac przy starych shimano alivio lub kupic nowe hayes hml jak duza jest roznica miedzy tymi dwoma modelami? Tylko nie piszcie zebym wzial avidy 7 bo sa lepsze wiem ze sa ale kasa...do wyboru sa tylko dwie opcje stare alivio lub nowe hml-ki. Czekam na opinie i pzdr. @ll happy new year :)
jesli top te klamki co sa w specu p1 04 to sa do dupy, nie leza fajnie w dloni i i nie mozna regulowac wszystkiego. lxy roox ^^ dlatego sam na nich jezdze
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no właśnie ciągle tylko słychać różne ploty na temat różnego sprzętu ktoś gdzieś coś słyszał a konkretów brak a może w gruncie rzeczy jest inaczej (było nie było swego czasu mike jones z norco team miał je w swoim sprzecie do mechaników hayesa) ale z nim nie pogadam :) może znajdzie się ktoś kto je testował osobiście...
TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID TYLKO AVID ok ?
i nie kupujcie tych
Hayes HML
Dźwignie Hayes HML zostały zaprojektowane specjalnie do mechanicznych hamulców tarczowych. Zastosownie tych dźwigni powoduje, że optymalną modulację siły hamowania.
Zastosownie tych dźwigni powoduje, że optymalną modulację siły hamowania.
AAHAHAHAAHAHn polacka edókacja, polecam www.rowerowy.com :]