Moze to glupie ale zauwazylem ze wiekszosc osob przy one handzie poszcza prawa reke. Piszcie ktora reke puszczacie. Ja puszczam prawa i jestem praworeczny
ja jak kiedys pusciłęm prawa a potem hwyciłem i pusciłem lewa w jednym locie,chciałem obie puscic,hehehe nie wiem czemu tak zrobiłem,ale połowicznie osiagnołem sukces!
Wiekszosc osob puszcza lewa reke... A to dlatego ze prawa moga caly czas kontrolowac tylny hebel. Dzieki temu nie poleca na plery jakby cos nie wyszlo...
ja narazie cwicze na małych hopkach i puszczam prawą/jestem leworęczny/ ale mam mały problem....nie łapie kierownicy :-) i ląduje na one handerze....naszczęście jeszcze nie miałem gleby przy tym...pewnie do czasu
a ja jak pusczam (bo jakos dlamnie to nie trik:/) to puszczłaem lewą bo musze miec pallce na klamce;] wiec prawa odpada:LP tak samo pryz "łan taczu" tez lewa:p nie nawidze tych trików;/
Ja tam zacząłem prawą one handera robić, ale chciałem looknąć czy lewą też umiem i no problem-wychodzi, chociaż prawą troszki lepiej się czuję jak robie tzn. pewniej ;P...
Moim zdaniem topik dobry, moze ktos przeczyta uwaznie i bedzie wiedzial ze nalezy trzymac reke na tylnym hamplu. I jesli dzieki temu sie nie wyjebie to znaczy ze to forum sie jednak do czegos przydaje! A jak Tobie sie nie podoba temat to sie nie wypowiadaj!
a ja się nauczyłem i prawą i lewą i obiema :)
wydaje mi się, że to głównie kwestia psychiki i niesamowitej zajawki... ja się nauczyłem w pół godziny... nieprawdopodobne, ale prawdziwe :)
MASA, po prostu ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz :) powodzenia