Aaaa!!! Moj hak :( Help me!!!
Aaaa!!! Moj hak :( Help me!!!
Ludzie krotko mowiac roz***** mi sie hak!!! Chodzi mi o ten w ktory wklada sie kolo oczywiscie tylne :( Postaram sie to jakos wytlumaczyc zeby dalo sie zrozumiec: no wiec normalnie jak spojrzy sie na hak od tylu to jest on prosty czyli taki ----> ||
Natomiast moj hak wyglada tak :( -----> // Krotko mowiac tam na dole sie troche aluminum zjechalo i k***** kolo mi wypada! :( I co ja moge zrobic??? Oprocz kupywania nowej ramy... Aha haki sa pionowe.
Natomiast moj hak wyglada tak :( -----> // Krotko mowiac tam na dole sie troche aluminum zjechalo i k***** kolo mi wypada! :( I co ja moge zrobic??? Oprocz kupywania nowej ramy... Aha haki sa pionowe.
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
no wlasnie chodzi na nieszczescie to nie jest hak przerzutki :( to jest od ramy ten do ktorego sie montuje sie wlasnie hak od przerzutki. wyprostowac to sie nie da bo on krzywy nie jest tylko tam na dole troche aluminium sie zjechalo. jak ja to zrobilem??? zebym ja to wiedzial... ma ktos jakies pomysly??? bede probowal wszystko! moze cos pomoze! myslalem zeby tam jakis kawalek blachy z dziura podlozyc ale czy to cos da? i tak dopiero jutro opatentuje to bo dzisiaj juz mi sie troche nie chce bo pozno...
ehhhh.... nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliscie... no wiec sprawa nie wyglada tak ze on jest krzywy bo jak by tak bylo to bym sobie jakos poradzil! tutaj ona wyglada tak jakby np. na dole tego haka zostalo spiolowane pilnikiem aluminium! i hak jest normalnie prosty! tylko ze z jeden strony a z drugiej od tej od ktorej wchodzi kolo jest krzywy! oo cos takiego ---> \\||
i tam na dole gdzie jest krzywy z tej jednej strony to wlasnie tam jest tak jakby zmiazdzony :( wiec palnik mi raczej nie pomoze :( Laczek dzieki za wspolczucia...
i tam na dole gdzie jest krzywy z tej jednej strony to wlasnie tam jest tak jakby zmiazdzony :( wiec palnik mi raczej nie pomoze :( Laczek dzieki za wspolczucia...
1. zrob foty i wrzooc, to bedzie latwiej myslec
2. najlepiej do spawacza
3. na patencie na podkladki :]
bierzesz podkladki, szlifujesz na wymiar (katy itd) albo i nie, podladasz pod oske i lecisz - powinno pomoc, a jak nie to dorob taka ksztaltke i przyklej poxipolem
2. najlepiej do spawacza
3. na patencie na podkladki :]
bierzesz podkladki, szlifujesz na wymiar (katy itd) albo i nie, podladasz pod oske i lecisz - powinno pomoc, a jak nie to dorob taka ksztaltke i przyklej poxipolem
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
-
- Kontakt:
niestety zdjecia nie moge zalatwic gdyz mojemu aparatowi co sie stalo i nie chce za bardzo dzialac tak jak nalezy :( wszystko sie chrzani... ale mam link przedstawiajacy moj patent ktory wpadl mi do glowy jako pierwszy oraz mniej wiecej jak wyglada ten hak: http://w0lf.neostrada.pl/Biedny%20hak.JPG
-
- Kontakt: