Aaaa!!! Moj hak :( Help me!!!
8!k3r jak bys mogl to napisz do mnie bardziej zrozumiale :P niezrozumialem za bardzo: "sproboj napawac pecyne aluminiowa" :P jakbys mi to jasniej napisal byl bym bardzo wdzieczny :D nie wiem jak i kiedy mi sie to zrobilo! tarcze mam 180 walnac raczej nigdzie nie walnalem chyba ze przy 180 ale watpie... moze cos z zaciskiem... nie wiem
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
hmmm Burning mowisz 2 punkty... jutro popatrze bo dzisiaj to juz mi sie nie chce tym bardziej ze trzeba rano wstac :( blache juz mam calkiem gruba :D powinna wytrzymac :D:D:D tylko ze teraz nie wiem czy nie bedzie problemu z tym ze mam oske na szpilke i malo jej tam wystaje :\ probowalem ja zmienic na zwykla na sruby ale nie moglem su.ki wyjac!! odkrecilem z jednej strony wszystkie sruby nakretki itd bylo juz nawet widac piekna maszynowe lozyske ale nie chciala wyjsc! wrrrr.... a z drugiej strony nie moglem odkrecic srub bo mi kaseta przeszkadza a nie moge jej zdjac bo nie mam tego zasranego bacika ! mam klucz ale nie mam bacika... moze ktos zna jakis patent zeby odkrecic kasete bez tego narzedzia? jedynie z kluczem. probowalem ja jakos tam zablokowac ale nie chcial za bardzo...
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
chodzili mi o to zeby ci ktos to podspawal :D z blacha spoko pomysl ale trzeba bylo by jakos ja umocowac zeby sie trzymala ramy
a z ta tarcza sie tak pytam mam u siebie 160 i moje tylnie kolo zlapalo luzy na hakach juz sobie z tym poradzilem dajac specjalne podkladki z haczykami :D
a z ta tarcza sie tak pytam mam u siebie 160 i moje tylnie kolo zlapalo luzy na hakach juz sobie z tym poradzilem dajac specjalne podkladki z haczykami :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651