Do do czego on kuźwa w końcu jest

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

mi sie zawsze wydawalo ze rowerki dirt-street sa bardzo podobne, mocne, ciezkie... (prywatna opinia) kona stuff chyba typowym dirtowym rowerem nie jest, z tego co wszycy mowia lepsza jest do jakiegos fr, "stabilna na zjezdzie" (cytaty)... a do trickowania jak dirt i street to chyba podobnie ma byc? czesto ludzie jezdza to samo, dirta i strita na tych samych bajkach, sam nie wiem...

przytaczajac fragment tego co jakis dirtowiec mi kieys napisal (nie pamietam kto) : "do geometri sie przywyczaisz - wazne by rama byla jak najmniejsza"
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krzywy
Kontakt:

nawiazujac do tematu juniora (tez mnie na przemyslenia wzielo) jak zaczynalem, to nie przeszkadzalo mi to ze mialem rowerek xc, uczylem sie, teraz to sam w sumie wpadlem w jakas pogon za coraz lepszym sprzetem... a po co to :| ciagle zmienic, bo to nie pasi, bo costam... eh, przeciez najwazniejsza jest zabawa (sory ale zamulam dzis.. :P)
www.bikeaction.pl
entombed
Kontakt:

Post autor: entombed »

http://www.specialized.com/SBCBkModel.j ... ljv.j27011

a ten czemu ma łancuch nie z tej strony?
mtb to ***
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

ja jesli robie bunnego to tylko na fulach ciezkoa na kazdym sztywnym tak samo tylko zeby nie wazyl 5 ton i nie mial pedalow z plastiku slickow :)
Antur
Kontakt:

Post autor: Antur »

Dusix ty cięzki typie!!! Przecież jest jak wół napisane że robie bunnego na ok 65 cm. A ty pieprzysz, że nie potrafie. Mi sie na dirtowych bajkach gorzej skacze. I jeszcze napisałem, że to jest tylko moja opinia, więc se tego tak nie bierz do serduszka...Możesz napisać poprostu, zę nie zgadzasz sie ze mną, a nie od razu mi jedziesz...Ciekaw jestem czy ty potrafisz bunnego...No pochwal sie...
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
dusix
Kontakt:

Post autor: dusix »

[b]Antur[/b]"Moim zdaniem rama do dirtu nie nadaje sie do streetu. Bunny na takiej ramie to jest rzecz prawie niemożliwa."

napisales ze bany jest dla ciebie an takiej ramie prawie rzecza nie mozliwa
wiec zastanow sie co piszesz pozniej bo zaprzeczasz samemu sobie

"Ciekaw jestem czy ty potrafisz bunnego" jakbys dobrze czytal to napisalem wyrzej ze zrobie banego nawet na najgorszym makrokeszu , tak umiem banego tylko ze banym, nie ma sie co chwalic , bo jak troche jezdzisz na rowerze a nie umiesz podskoczyc nawet pod kraweznik to ejstes **** dla mnie
dusix
Kontakt:

Post autor: dusix »

[b]Antur[/b]"Dusix ty cięzki typie!!! "

ciezki nie jestem bo az tak duzo nie waze
Antur
Kontakt:

W sensie dogadania sie. Ja skacze na gangu i jest spox, ale jak siadam na dirta to kaplica. Napisałem też że robie na gangu swoim bunnego 65 cm (5 palet), więc nie sugerów mimo wszystko, że bunnego nie potrafie. Nie wątpie, że też potrafisz pokaźnego króliczka...peace
Krzywy
Kontakt:

" bo jak troche jezdzisz na rowerze a nie umiesz podskoczyc nawet pod kraweznik to ejstes **** dla mnie"

nie mam wiecej pytan...
www.bikeaction.pl
Antur
Kontakt:

A ile to jest "troche" dla ciebie Słonko??
A poza tym zgadzam sie z: " bo jak troche jezdzisz na rowerze a nie umiesz podskoczyc nawet pod kraweznik to ejstes **** dla mnie". Mysle, że nie kierowałeś tego do mnie...tylko do osób tego typu...
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

przez 12 lat jazdy nigdy nie wskakiwalem na kraweznik.. jestem **** ?
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Antur
Kontakt:

Wg. Cszyvego to jeseś...
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

a wg mnie to ta rozmowa do niczego nie prowadzi...jak umiesz jezdzic to jednym rowerem mozesz jezdzic steet/dirt/co chcesz. taka moja opinia
Antur
Kontakt:

zgadzam sie!!! Robisz to co lubisz...pozdrower dla "dmitrija"...
el_cabatto

Post autor: el_cabatto »

Antur na jakim gangu jezdzisz??Bo o oli dobrze mi sie wydaje to wczoraj wyslalem do Ciebie ramke ganga...Oczywiscie mogla dojsc w dzieni i od razu poskladales rower ale chciealbym wiedziec na jakim gangu jezdzisz bo chyba masz draga narazie ;P
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

[quote="Cszyvy"]rowery dirtowe i streetowe nie roznia sie tak bardzo (jak np street i dh) wiec sadze ze tego p1 z powodzeniem mozesz wykorzystac i do tego i do tego...[/quote] Pozdro Cszyvy

Pomijając, że do dh to full, a hardtail do streetu itd :)

A Spec P! ogólnie do jazdy :P
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Krzywy
Kontakt:

antur : Wg. Cszyvego to jeseś...

nie. wedlug mnie nie jest. spojrz czlowieku troche wyzej, przeczytaj a nie czytaj wybiorczo. text o tym ze jest **** napisalem w NAWIASIE bo to byl kurwa CYTAT wypowiedzi dusixa!! wrecz odwrotne zanie mam na ten temat!

ale zostawie ta wypowiedz bez komentarza, chcialem tylko zwrocic uwage na myslenie co poniektorych ludzi tutaj :|
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

[quote="dusix"][b]Antur[/b]"Moim zdaniem rama do dirtu nie nadaje sie do streetu. Bunny na takiej ramie to jest rzecz prawie niemożliwa."

napisales ze bany jest dla ciebie an takiej ramie prawie rzecza nie mozliwa
wiec zastanow sie co piszesz pozniej bo zaprzeczasz samemu sobie

"Ciekaw jestem czy ty potrafisz bunnego" jakbys dobrze czytal to napisalem wyrzej ze zrobie banego nawet na najgorszym makrokeszu , tak umiem banego tylko ze banym, nie ma sie co chwalic , bo jak troche jezdzisz na rowerze a nie umiesz podskoczyc nawet pod kraweznik to ejstes **** dla mnie[/quote]

jak ktos mam problemy z czytaniem, masz tu calego posta. kurrwa
www.bikeaction.pl
ODPOWIEDZ