Ogólne przemyślenia :|

Laczek
Kontakt:

Post autor: Laczek »

no niestety na dualówki jest moda,teraz prawie każdy to ma,fakt ,że ja też ale ja przynajmniej się znam troche,a nie jak niektórzy że jeżdzą tylko rowerkiem a *** wiedzą.Wkurwia mnie to,że taka moda, co mi się spodoba,to później musi być modą, wszędzie teraz widze jak skaczą dzieci ze skoczni ( bo hopa to za dużo powiedziane) sam jestem dzieckiem bo mam 13 lat,ale rowery mnie kręcą a nie bo taka moda.
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Wyjebac Krzywego! :D

ciamek
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

zgadzam sioe w 100% z juniorem, kiedyś sobie wszedłem na forum poszytałem te tematy i doszedłem do wniosku że własciwie nie ma tu nic co by kogokolwiek zainteresowało...
wszystkie tematy się powtarzają, forum się robi poprostu nudne. zastanawia mnie jedno, czego głupote sieją ludzie akrat na dh-zonie(chodzi mi o tych wszystkich bakali i innych jj-ów), jest tyle forów jakies komputerowe, fotograficzne, ale dlaczego akurat rowerowe? nie wiem tego. ja też ostatnio zauważyłem że u mnei w miescie zorbiło się dużo ludzi jeżdżących na rowerach, ale tylko jeżdżących, nie wiem po co im te dualówki skoro oni tylko jeżdżą na nich i podejrzewam że właśnie tacy ludzie siedzą tu na forum i zakładają ciągle te same tematy i robią z tego forum chlew
gg:3558924
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Ja nie pamiętam czasów "starego forum", ale pół roku temu jak się rejstrowałem też było inaczej.... spokojniej, kulturalniej... o cos się zapytałem, dostałem odpowiedź, podziękowałem. Potem to wiadomo co było.
Z drugiej strony od paru dni, jakoś coś jakby się zmieniało na lepsze, coraz więcej rozsądnych odpowiedzi. A może poprostu mam szczęście i jak wchodzę na forum to akurat te głupie temat schodzą gdzieś dalej:)

ignorowanie głupich tematów to dobry pomysł ( dopóki nie zignorujecie mnie :P)
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

no i mam dragstara, bo to tania i dobra rama i pisze na dh-zonie, bo to solidna baza inforamcji.. jestem 'trendy', co?
jak przez ostatnie 6lat jezdzilem , a przed i po kazdej jezdzie (a niejednokrotnie i w trakcie) musialem grzebac w swoim makrokeszu to nie bylem taki 'cool' (wtedy to slowko bylo podobno 'jazzy').
w koncu mialem juz odlozone troche kasji, a kolejna sie zblizala wiec zaczalem sie rozgladac za rowerem.. przy mojej praktyce w grzebianiu postanowilem zlozyc sam.. jako ze interesowala mnie glownie jazda po trudnym terenie wybralem rame 16" (tak aby dalo sie jezdzic, anie tylko skakac) i do tego w miare dluga - wybor padl na draga, ze wzgledu na wymiary i cene.. reszte rzeczy kupilem 'byle byla' uzywane badz wzialem ze starego roweu, bo z kasa marnie.. poki co caly czas zskladam moj rower, pamalutku zmienia sie w tzw 'tanka' :D bow miedzyczasie bardziej zakrecilo mnie ostrzejsze smiganie..

i co? jestem modnym pozerem? akurat ten czas przypadl na rowerowy boom w tym kraju.. nawet mi to pasuje, bo mozna tanio wyrwac dobre czesci :] choc czasem bywa meczace..

btw - nie zamierzam naqrwiac 15m dropow, startowac w zawodach, lamac sie na schodkach czy szpanowac - jezdze bo lubie. Tak samo gram w kapeli deathowej, bo to lubie - nie licze na kase ani na laski.. nie o to w tym chodzi ludzie..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Mikel
Kontakt:

Post autor: Mikel »

faktem jest że od dwoch dni(?) zmieniło się troche na forum, oczywiście na plus :) ale to jeszce nie jest to co kiedyś
http://losmikelos.pinkbike.com/album/Riding/
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

skurwysyństwo sie szerzy w świecie, i na forum też tak jest a będzie pewnie jeszcze gorzej.......
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

nie siedze na tym forum zbyt dlugo... ale... jestem za ! po tym forum szfeda sie pelno debili i ciolqw :) a prosilbym przy okazji zeby nieuzywane nicki usunac z serwera... np. nicki nie uzywane dluzej niz 5miesiecy :)
http://www.ebike.pl/
MichalFR
Kontakt:

Post autor: MichalFR »

Mozna powiedziec, ze na forum jestem nowy, w koncu pisze tutaj od niedawna. Przezylem maly szok co do poziomu niektorych wypowiedzi, generalnie albo zapomnialem polskiego albo za stary jestem :) Jezdze juz od wielu lat, ale nie udzielalem sie na tym forum. Generalnie jest ok, trzeba tylko troche je oczyscic z bezsensownych topikow i bedzie ok. Czyli rzetelne i konkretne dyskusje, bo o to chodzi. Pozdrawiam zarowno starych bywalcow jak i nowych. Nie ma znaczenia czy ktos jest nowy czy stary, wszystko zalezy od poziomu i pozytywnego podejscia do pasji jaka jest rower. Zycze wszystkim powodzenia, narka.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ciamek ja Ciebie bardzo tez ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

widze swiatelko w tunelu...niektorzy mysla :D dzieki wam wlasnie za to, wielkie pozdrowienia dla starych uzytkownikow, i tych nowych inteligentnych, dla ludzi od ktorych sie ucze, szanuje i zawsze moge liczyc na rade lub pomoc, pozdro inur,grucha,julo,enjoy, michal_rz :D

a co do sprzetu to sam mam pointa z delta chyba najpopularniejsze zestawienie zaraz po dragu z ns-em ;) a nie jakiegos mega wypasionego fula. chociaz nawet jesli bym mial to nie widze w tym nic zlego, kogos stac a kogos nie, niestety 99% naszego fakyn spoleczenstwa jest tak zawistna jak tylko sie da i jezeli ktos ma fula- to pozer. ja oceniam ludzi po tym kim sa a nie po umiejetnosciach. jak ktos ma zajebisty charakter to lubie z nim jezdzic mimo ze np. nie umie zrobic bunny hopa. pamietajcie tez ze nie kazdemu nauka trikow przynosi frajde...ja np. moge sie rok uczyc pieprzonego pedal kika i po roku zaczyna wychodzi i sprawia mi frajde, innemu nie. co do mody to uwazam ze ma swoje plusy jakbuy nie patrzec, nie uwierze jak mi powiecie ze nie lubicie jak ktos was chwali ze fajnie zrobiliscie ten trik,skok etc. a po drugie zawsze mozna miec satysfakcje ze sie uczy mlodego jakiegos i tym samym tworzy ten sport [jakby tak daleko isc :P]

pozdro!
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Junior - a ja to co ;p
A tak na serio, to mozna by sprobowac - przynajmniej Ci rozsadniejsi - pisac tylko wtedy gdy ma sie cos do powiedzenia, a odpowiedz nie ma brzmiec "tak"/"nie"...
i tyle. Moze znudzeni debile odejda.
Juz wiele osob napisalo to co ja. Ale co tam, moze sie kiedys wbije do glowy!

Ps. nie zmieniajcie tematu! Zawsze jak juz sie jakis rozsadny temat pokaze, to ktos pisze "co zle to krzywy" i dyskusja traci sens zamieniajac sie w sprzeczke ktorej wynik i tak nic nie zmieni. Szkoda, bo ten topic jest moim zdaniem przydatny gdyz zawiera calkiem celne spostrzezenie...
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
da_weez
Kontakt:

Post autor: da_weez »

Najsmutniejsze jest w sumie to, że taki jeden z drugim "mentally disabled fuck" psuje wizerunek "statystycznego" biker'a. Jest z pewnością wiele nowych osób, które wpadają na DH-ZONE w poszukiwaniu jakichś informacji. Odwiedzając co rusz jakiś wątek, natykają się na masę wzajemnych bluzgów i tekstów typu "chapaj pisiora" albo "ruchałem twoją matkę, bo jest qrwą". Co taka osoba może sobie o biker'ach pomyśleć, to już chyba oczywiste... skoro jest to najprężniej działające forum rowerowe w Polsce? Zawsze tak było i chyba będzie, że paru debili robi "bydło" i psuje opinie innym. Rzeczywiście skuteczna moderacja kanału, wywalanie bezsensownych, "bluzgowych" wątków może odrobinę pomóc przywrócić świetność Forum (jestem nowym użytkownikiem i niestety w SF nie miałem okazji uczestniczyć). Niestety jest to tylko półśrodek. Nie muszę chyba nikogo nawoływać do ignorowania takowych wypowiedzi - Ci, którzy posiadają odpowiedni iloraz inteligencji sami to wiedzą. Może w końcu zdziecinniałym bachorom odechce się wbijać na forum i psuć istotę wątków, kiedy zauważą, że się ich ma głęboko w poważaniu? Pozostaje nam tylko mieć taką nadzieję...
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Junior: (...)a nie jakiegos mega wypasionego fula. chociaz nawet jesli bym mial to nie widze w tym nic zlego, kogos stac a kogos nie, niestety 99% naszego fakyn spoleczenstwa jest tak zawistna jak tylko sie da i jezeli ktos ma fula- to pozer. (...)

Ja jestem takim czlowiekiem, ktorego stac na dobry rower. Tzn nie mnie, tylko moich rodzicow, ktorzy rozumieja moje zainteresowania, lubia we mnie inwestowac, a to, ze jestem jedynakiem znacznie ulatwia sprawe. Postrzeganie osoby, ktora nie jeszdzi super ekstra i ma fulla jako najwiekszego ciecia jest bardzo powszechne nie tylko na forum (wroclaw). Ciesze sie, ze sa jeszcze ludzie, ktorzy lubia mnie za to jaki jestem. Nie bedeu tutaj wymienial, bo pewnie kogos pomine ;)
Nizidramaniyt
Kontakt:

Post autor: Nizidramaniyt »

hm junior ty tu poaga ple ple ple

a ja chce miec monstera, fulla 200 skoku i pozowac. bo tak. bo nikt mi tego nei zabroni i nie ma bata, zeby jakis dyskutant zmienil moje zdanie.
dyskusja bez sensu..... koles chce naprawic swiat bo go mama nie przytula, w sumie sie w niektorych kwestiach zgaddzam, ale ogolnie to nic noego nei odkrywasz.
sory.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38670150
niepeace, jak zawsze, rip. Xprot.!
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

nizidramaniyt... jezeli twierdzisz ze jestem niedokochanym dzieckiem mamusi to po prostu mnie zostaw z moimi problemami a nie trzymaj tego tematu przy zyciu. PROSTE. btw to kto ci chlopie broni bujac sie po miescie na fullu chocby kurwa z metrowym skokiem. rob se co chcesz szczezrze mowiac gowno mnie to obchodzi, nikt ci tego nie broni-chcialem dyskretnie zauwazyc. proponuje poczytanie DOKLADNIE tego co piszemy a mysle ze zrozumiesz. a co do ratowania swiata to spokojna glowa, swiata nie uratuje i zostana buraki, ale moze na forum uda sie cokolwiek ustalic i wywalic tych pojebow
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
ODPOWIEDZ