Dobra, jeszcze jedna rzecz. Jeśli możecie podajcie jeakiś link do jakiegoś małego pliku *.torrent który działa żebym mógl wiedzieć czy to nie wina mojego BitTorrenta.
http://www.bi-torrent.com/ tam jest duzo terrentów znajduja sie tam wszystkie które sa na supernovej a tamto nie wiem czemu niedziala moze to cos u nich
ma ktoś może jakieś kawałki z tego filmu bo jak się mozna było spodziewać bardzo truno znaleść cokolwiek. wczesniej ktos podał w poscie linki do dwoch mp3ków i to wszystko co mam. jak ktos ma cos to niech zapoda gdzies w necie albo da znac to ja moze znajde jakies miejsce na te mp3ki. szczegolnie hed - get away - jak cowan jeździ. to mnie sie podoba;]
co do filmu ogolnie to jest b fajny. muzyka bdb. poza tym lesza jakosc tej kopii niz nwd4 i o wiele lepiej sie słucha. ujecia tez lepsze. generlanie no miod;]
morbit: musisz miec konto na torrent.org.pl bo tam jest ratio i po to masz passkey-a ktory to zlicza. raczej bez konta nie sciagniesz
sam sciagalem z emula w ciagu chyba 2 dni, ladnie i szybko szlo
cszyvy: no ja mam chyba wszystkie kawalki. no procz jednego bo na koncu go obcielo i nie widac tytulu. ale tylko ze 3-4 kawalki daja rade, reszta to mluca. kawalek z vanderhamem jest na emulu, jest nawet caly album. szukajcie a znajdziecie
ja mam
M.O.P.-Ground Zero
Christian Rap - Grits - ooh aah
Swollen Members - Watch This
Damageplan - Pride
Son Doobie-U Wit that
hed planet earth-get away
prosze podajcie jak znacie reszte
i gdzie mozna te kawalki dostac bc/dc??
Sciagnalem sobie filmik z emula w 2 dni, z tego linku co byl tu podany juz.
Podoba mi sie bardzo filmik, a najbardziej jak Aaron Chase skacze nad drzewem i jak robi bunnego nad maska samochodu ^^