kraj żebraków ??

groochas
moderator
Kontakt:

kraj żebraków ??

Post autor: groochas »

tak patrze co sie dzieje na allegro... no poprostu żenada. Jeden sprzedaje jajko, druki kredki, trzeciego okradli a czwartemu pękła rama. Ludzie nie wierze, ze nie macie choc troche pomyslu zeby wykombinowac troche kasy. Ja od rodzicow nie dostaje ani grosza na rower, a jakos sobie radze. Ruszcie głową, nikt za was tego nie zrobi !!!
Lans
Kontakt:

Post autor: Lans »

Polska zawsze była biednym krajem i bedzie biednym krajem bo azwsze sie znajdą takie udupy które próbują powiekszyc swój stan majątkowy na włkach i przekrętach... z drugiej strony kolesie myślą ze są zjebiarze ,że bedziemy sie śmiac z Super kawału...po co im to?
SCuREK
Kontakt:

Post autor: SCuREK »

ja jak nie mam pomyslu zkad wziasc kase to ide do babci:P:P
http://www.bcs.end.pl
http://tiny.pl/mdn9 pinkgallery ;]
Gość

Post autor: Gość »

nie pacanie to nie a byc zebranie ale smieech
widziales ten film gdzie 125p zszedl na aukcji za 10000 bo licytujacy uznali ze ma oryginalne wybite przednie okno?
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

Xprot sobie dodal kropeczke i jest gites;) heh...

grucha... nie kazdy ma taki leb jak ty do hajsu... zrozum to, mnostwo osob chcialoby w uczciwy osob, kulturalnie zarobic ten hajs ale w wiekszosci przypadkach nie da sie tak, nie ma sie mozliwosci... ile razy trzeba walkowac ten sam temat... tobie sie udalo to nie znaczy, ze mozesz sie od razu do innych czepiac, zrozum to... jak mi powiesz, ze krytyka boli, to kieruj te slowa do kogos innego niz do mnie... pozdr.
thugrider@wp.pl
el_cabatto

Post autor: el_cabatto »

Mnie tesch to wkurwia jak widze na allegro co chwile "Zbieram na rower i sprzedaje masło,jajko itd." Kurwa jak trzeba hajsu to sie kombuje go jaks a nie pierdoli glupoty...Ziomki mysla ze sprzedaja jajko za 900 zeta i kupia sobie dirt jumpera...Pomysl Corny'ego byl pierwszy i smieszny ale to co sie dzieje teraz to zenada...
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

w uczciwy sposob*
thugrider@wp.pl
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

po pierwsze przez 2 wojne swiatowa i pozniejsza hegemonie zsrr nad naszym krajem jestesmy 50 mlat za murzynami(slowa ojca kumpla) i nie wyjdziemy z teog tak szybko. nic na to nie poradzimy
qbik
Kontakt:

Post autor: qbik »

sprzedam gówno, cieple, katowane...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=405033
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

a ja sprzedam moje siki...piękny pomarańcvzowy kolorek:] pzdro
lej na mÓr!!!!!!!!!
nikom
administrator