o co chodzi z kawałkami od vanderhama, peata shleya itd. bo nie kumam:) [b]PSIKUTA[/b] zaraz wpadam do ciebie na gg po ten link na torenta co pisałeś:>
no chase pokazal klat... klase w tym filmie :) dobry byl jeszcze gap nathana renniego i ladowanie na hmm sciankke steava peata. i ten niedolot (chyba) simonsa na northshorze albo jak potem probowal z drzewa wyjmowac rower :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
dla mnie zadna rewelacja.polowa filmu to jakies pierdoly zamiast jazda na biku.przynajmniej takie wrazenie odnoslem po obejrzeniu pierwszy raz.nie ma czym podniecac freda.
ej moze ktos zapodac linka do muzy tam gdzie jezdzi strait i cameron zinck i ktos jescze, berclota i vanderhama??? na jakis serwer wrzucic jak ktos ma to na gg:P 219135 DZIEKI
qrde kudzie wejdzcie se na emule i wpiszcie co chceice znaleść new world disorder5 i wam znajdzie tesh bonusowe filmiki bender zajmuje chyba 26 mega wypadki tesh coś takiego
@ ja mam już nwd 5 tylko nie mam bonusa i gleb a z emula nie sciagne bo mi nie dziala(cos z ta siecia jest ze nie mozna emule i edonkey) wiec jakby ktos mogl to na serwa bonus i gleby i muza gdzie vanderham jezdzi, berclotch,strait i dyer