...no właśnie... wiem wiem... o modelu 2oo4 było już sporo i to sporo niepochlebnych opinii... czy w modelu na 2005 coś się zmieniło?? Za miesiąc góra dwa planuje zakup jakiejś 2-półki w okolicach 1000-1200zł (niestety chyba więcej kasy nie będzie)... do DM fr2.0. I ten Drop Off wydaje mi sie ciekawym rozwiązaniem... 170mm skoku, sztywna oś, tłumiki SSV (może świetne nie są, ale działają jak nalezy)... i to wszystko za 1200zł... jeździł już ktoś na tymże amorku (konkretnie o 2005 mi chodzi)... a jeśli nie drop off to cóż ciekawego mi polecacie w tych pieniądzach i z podobnym skokiem? Preferowałbym raczej NOWE amortyzatory, bo używanych miałem już naprawdę duuuużo i z większośći zawsze coś było nie tak;P ...zraziłem sie do kupowania używanych;p
wsumie za ten hajs to nie widze lepszego rozwiazania , ale nie wiem gdzie za 1200zl znadziesz nowego tego marcocha , chyab ze masz jak zalatwic to ja bym bral
...chodzi mi głównie o to żeby wypowiedział sie jakiś uzytkownik konkretnie modelu 2005... a wiem że kilka tych amorków na pewno u nas już jeździ:) czy są problemy z luzami jak to podobno miało miejsce w modelu na 2004? Czy kultura pracy jest OK (tłumienie, wybieranie nierówności itd)?...
Bkillah... ŁAŁ!!:P... wiesz gdybym chciał zamawiać ze stanów czy kanady nawet bym sie tu o opinie nie pytał:-) chodzi mi o coś co moge dostać w Polsce... poza tym chce NOWY sprzęt jak już wspomniałem wcześniej!;) dlatego prosze o opinie konkretnie o tym drop off`ie tudzież inej taniej alternatywie;p
kumpel ma drop-off I 04 - nie marnuje go - dirty, dropy, street i od wrzesnia sie 3ma (jezdzony w kazdy weekend i czasem w tygodniu), praca piekna, nie ma luzow..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka