Uwaga KOLUMNA ZYGMUNTA WAW

8!k3r
Kontakt:

Uwaga KOLUMNA ZYGMUNTA WAW

Post autor: 8!k3r »

WIEC UWAGA !!

( nie jeździć tam nie siadać na murku w ogóle wyjazd z tej opcji )

Dziś po pracy przejechałem się w owe miejsce żeby się spotkać z ziomkami pogadaliśmy jakiś czas co u kogo kto dostał w morde itd. I za niedługi czas oczywiście moje czujne oko spostrzegło ów 2 postacie wyłaniające się z mroku. Ten szelest mógł oznaczać tylko jedno , wiadomo Dresy :D no i oczywiście czujnym okiem sobie spoglądałem na ich kaprawe buźki. Po czym poszli sobie za róg. Za jakaś chwile już ich widziałem w 5 tkę. Przyglądali się no i za jakiś czas z uliczek dolotowych zaczynają wychodzić rytmicznym kroczkiem 2 jeczki, jak w jakimś pieprz.. balecie, przypominało to jakieś jezioro łabędzie, w każdym bądź razie ów szyk tych łabędzi postanowił się zawęzić i złapać nas taktyką na kleszcze. Jednak moja zimna krew i opanowanie pozwoliło szybko się z ów miejsca zawinąć. Nie dużo brakowało a by byłą niezła sieka ;/ słyszałem tylko krzyki i nawoływania ze ten w kasku już spierdolił pokazałem jeszcze im faka i znikłem w otchłani ul miodowej :D

Dodam ze moi kumple w ogóle nie zauważyli całej tej zabawy w berka dobrze ze im szybko uświadomiłem i pokazałem co i jak i udało się odjechać. Musimy się pilnować ponieważ dresy nie są takie głupie i są niezłymi h... to był atak z wykorzystaniem aparatów sieci GSM !!

Wiec uwaga !! pozdro :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

spoko, urzekła nas twoja historia
hui
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Hehe przypomnial mi sie pomietny powrot z Milanowka wtedy dresiki tez uzywali
aparatow sieci GSM zbierajac ekipe na ktorejs ze stacji WKD, no ale nasza ekipa uslyszala rozmowe i spierodolismy na nastepnej stacji...
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

a ilo was bylo bo jak przewaga to ja bym im tam napierdala:)wogule jak zawsze powtarzam dresow powinno sie wystrzelac.......
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ja pierdole, kolumna? o 19? ... juz strach samemu wyjsc

(pewnie ich przyciagnal najladniejszy drag w wawie :D)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

Nie ma co plakac tylko sie normalnie zebrac i jak sie przyczepia to spuscic regularny wpierdol.. nie mozna cale zycie uciekac.. w ten sposob zaczna przychodzic na miejscowki z hopami itd.. trzeba sie czasem postawic!
8!k3r
Kontakt:

bylo nas 3 ;/ takze wiesz o napierdzialance nie ma mowy zreszta tak jak juz mowilem wczesniej na rowerze zawsze dostaniesz w leb nie masz zadnych szans ;/
Piter
Kontakt:

Post autor: Piter »

spuścić wpierdol i nałapać ilu sie da tam chyba są już te sławetne kamerki więc zaraz powinny być psy toby ich odrazu zabrali...
8!k3r
Kontakt:

psy to nic nie robia a kamerki albo nie dzialaja albo nikt nie reaguje :( mendy sie strasznie rozpanoszyly no az strach sie bac
Koshal
Kontakt:

jak masz rower to mozesz wiecej.. np wyciagasz siodlo i napierdalasz... a kamery dzialaja bo zawsze jak walimy brony pod kolumna to przychodzi policja i prosi zeby nie pic przed kamerami

na ogol jestem za spierdalalniem ale w takiej sytyuacji to nie ma co.. trzeba uwazac na siebie i zebrac ekipe celem spuszczenia kontrolnego wpierdolu drechom
Koshal
Kontakt:

zapomnialem.. KOLUMNA DLA PENIOL SQUADU DO KU RWY NEDZY!
Koshal
Kontakt:

ee.. no niech bedzie dla rowerzystow.. tak czy owak to miejsce do bulwarowania sie, a nie dla drechow..
Koshal
Kontakt:

przydalaby sie edycja postow
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Głupie qrwy!!!
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

[quote="Koshal"]Nie ma co plakac tylko sie normalnie zebrac i jak sie przyczepia to spuscic regularny wpierdol.. nie mozna cale zycie uciekac.. w ten sposob zaczna przychodzic na miejscowki z hopami itd.. trzeba sie czasem postawic![/quote]

Koshal... szanuje Cie po tym co piszesz... ale zrozum... spojrz na ludzi co wchodza na dh-zone'a... jak tu ktorys by podniosl reke by sie zaslonic to by bylo duzo... a co dopiero napierdalac... 5 na 1dresa... wtedy... ale w innym przypadku polowa by uciekla w podskokach...
thugrider@wp.pl
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

jak tutaj ludzie sobie nie radza z wlasnymi problemami w stylu "stracilem dziewczyne, co zrobic" to co dopiero w przypadku, gdy moga dostac wpierdol... eeee?
thugrider@wp.pl
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

mnie raz dorwał strażnik bo 1 dzien wczesnej jak mnie wyganiał spod marketu to go olewałem.. i złapał mnie wkoncu zrobił tak zwaną "dzwignie"na rece... i stoimy..
on cos tam mówi przez mikrofalówke i na moment sie odwrucił i odruchowo lekko popuscił (bez skojarzeń) moja reke.. a ja ja szybko obróciłem ze "dżwignia" przestała działac.. ale on nie skumał.. za chwile z za rogu wyszło jeszcze trzech (na mnie jednego??) i oni byli ze 100m ode mnie i ja wystraszony jebłem go z lokcia w twarz... jemu sie leb odbił a ja rura.. tym razem miałem szczescie.. a 1km dalej dress...było goraco :D
http://www.jokejoke.prv.pl/
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ej kurwa ja bym zadzwonil na policje albo zaczal krzyczec ze rabuja czy cos jak by bylo sporo ludzi albo bym spierdolil
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

brawo za inwencje dla dresow i za smieszne przedstawienie sprawy :D ale tak na serio to kurwa wspolczuje :|
www.trialshop.pl
ODPOWIEDZ