LEGENDA ZZYZX

hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

ten z pierdzacymi napinaczami lancucha? :) hiehiehie myslenice ,festival coca cola
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
[t][o][m]
Kontakt:

Post autor: [t][o][m] »

Ooo tez pamietam ten numer BB, czytalem go chyba z 10razy, pierwszy taki sprzet jaki testowali w Polsce, a pozniej gdy widzialem te rowerki w Krakowie to mmm... Niektore z tych ram jeszcze niedawno jezdzily po miescie (tyle lat!). Co do ZZYXZ to pamietam jak Eryk kiedys go uzywal i zajebiscie sie zacieral nawet po malutkim zabrudzeniu, poprostu zbyt duza powierzchnia goleni i kiepskie uszczelnienie (Polska to nie Kalifornia i tylko czasami przestaje tutaj padac), ale i tak widelec robil potworne wrazenie. A co do PPK to od samego poczatku byly z nim problemy, luzy to malo powiedziane! On pracowal w dwoch plaszczyznach - gora dol i w poziomie! Ale i tak szacunek dla Popieraj Produkt Krajowy (pamietacie to haslo z ktoregos z wczesnych BikeAction'ow?) za pierwsza probe stowrzenia polskiego widelca DH.

p.s. ciekawe, ze te wszystkie rowerki i pomysly powstawaly w Krk, a w tej chwili Krk jest tak daleko za "polska scena" sportow, o ktorych tutaj piszemy...
http://www.g3riders.com/
-SKURA-
Kontakt:

Post autor: -SKURA- »

Witaj SiwyFR , miałem ten amortyzator przez długi czas, startowałem na nim w 1999 roku, zanam go od podstaw jak masz pytania co do jego serwisowania to skrobnij do mnie na maila skuradh@interia.pl Pozdrawiam
"Ride to live, Live to ride"
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

U mnie gościu co ma sklep rowerowy ma albo miał tego amora nic tako nie moge o nim powiedzieć tyle że w zajebistym stanie i nie katowany, pikny amor z ramą "Cyco" był jak się nie myle, może ma go jeszcze może chce go sprzedać sie dowiem.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
ODPOWIEDZ