LEGENDA ZZYZX
Ooo tez pamietam ten numer BB, czytalem go chyba z 10razy, pierwszy taki sprzet jaki testowali w Polsce, a pozniej gdy widzialem te rowerki w Krakowie to mmm... Niektore z tych ram jeszcze niedawno jezdzily po miescie (tyle lat!). Co do ZZYXZ to pamietam jak Eryk kiedys go uzywal i zajebiscie sie zacieral nawet po malutkim zabrudzeniu, poprostu zbyt duza powierzchnia goleni i kiepskie uszczelnienie (Polska to nie Kalifornia i tylko czasami przestaje tutaj padac), ale i tak widelec robil potworne wrazenie. A co do PPK to od samego poczatku byly z nim problemy, luzy to malo powiedziane! On pracowal w dwoch plaszczyznach - gora dol i w poziomie! Ale i tak szacunek dla Popieraj Produkt Krajowy (pamietacie to haslo z ktoregos z wczesnych BikeAction'ow?) za pierwsza probe stowrzenia polskiego widelca DH.
p.s. ciekawe, ze te wszystkie rowerki i pomysly powstawaly w Krk, a w tej chwili Krk jest tak daleko za "polska scena" sportow, o ktorych tutaj piszemy...
p.s. ciekawe, ze te wszystkie rowerki i pomysly powstawaly w Krk, a w tej chwili Krk jest tak daleko za "polska scena" sportow, o ktorych tutaj piszemy...
http://www.g3riders.com/
Witaj SiwyFR , miałem ten amortyzator przez długi czas, startowałem na nim w 1999 roku, zanam go od podstaw jak masz pytania co do jego serwisowania to skrobnij do mnie na maila skuradh@interia.pl Pozdrawiam
"Ride to live, Live to ride"