a ja mam zwykły kask na motor i tez nie nazekam wazy tyle co rowerowy ucronił juz raz moje zeby ma dwa minusy 1 ciepło w nim 2 wyglada sie w nim jak jakiis kosmonałta bo banka robi sie dwa razy wieksaa
jak chcesz kupić tanio to najlepiej znajdz kogoś znajomego stanach i niech on ci kupi. ja tak kupiłem 661 comp za 200zł, teraz pewnie byś kupił za 160zł + koszt wysyłki. ale ktos ci go musi wysłać do polski.
Dzieki chłopaki mam już kask mx jest kozak wygodny i pomaga na psyche:)
chcialem znac tylko waszą opinie.Fulface jest do zjazdu a na lzejsze zeczy mam orzecha 661:)ps zajzyjcie na muj nowy temat w ogolnych.:)
Sam jestem posiedaczem kasku do mx. I nie jest z nim tak źle ale fakt jest w nim zajebiście gorąco i jeszcze chyba bańiak mi urósł bo mnie ciśnie a na początku było cacy ;/. Jak ktoś chce to walić na gg za małą kase oddam :D. GG: 2793202
do motox są słabo wętylowane, jak lubicie jak wam się mózg gotuje to ok,
bo tak się składa że jak jedziesz na dirtbikeu to się tak nie męczysz i kask też moze być ciężki, ja kupuje rowerowego fullfacea w stanach... chyba albo tą kasę przeznaczę na bezdętkowe opony...
przypierdolilem w glebe w uvexie ja a nie babcia cioci wujka costam costam i w pelni polecam, nie umiem jezdzic to glebilem na wiosne sporo a kask sie trzyma i trzyma.. teraz zostal w piwnicy, bo urzywam orzecha ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
kask mx to potega !! ciezszy - fakt, slabsza wentylacja - fakt... nieporownywalnie lepsze wlasciwosci ochronne - FAKT , kaski mtb to gown.a !! mowiac prosto. Sa slabe, pekaja, sam widzialem w jakich okolicznosciach kumplowi pekl mad max 2 i nie bylo to nic hardkorowego, 661 - pekaja dosc czesto... jak dla mnie kaski mtb to maksymalne GOW.NA