HORRORY
Ukryty Wymiar (event horizon) - triller sci-fi, ale ma mega klimat :)
Blair Witch 1 - niestety nie widziałem, ale słyszałem, ze bardzo wciąga choćby ze względu na perspektywę kamery
House on Hounted Hill - fajny, trzyma w napięciu, aż pojawi sie główny strach i staje się śmieszny.
Ogólnie szukaj filmów, w których jest klimat, a nie jakieś gore, czy potwory. To ma straszyć, a nie śmieszyć :)
Blair Witch 1 - niestety nie widziałem, ale słyszałem, ze bardzo wciąga choćby ze względu na perspektywę kamery
House on Hounted Hill - fajny, trzyma w napięciu, aż pojawi sie główny strach i staje się śmieszny.
Ogólnie szukaj filmów, w których jest klimat, a nie jakieś gore, czy potwory. To ma straszyć, a nie śmieszyć :)
a pytanie - kto ma z wawy te filmy i by mi nagral hurtem troche :D ?? bo sciagac po kolei to tak lipa, a ostatnio na kinomanie wzielo :D
wczoraj "innych" ogladalem, nawet spoko, wciagnela fabula, klimacik ok :) w sumie nie mam duzych wymagan do filmow i nie krytykuje ich chyba ze ewidentnie nawet taki laik jak ja widzi ze sa fe :D
wczoraj "innych" ogladalem, nawet spoko, wciagnela fabula, klimacik ok :) w sumie nie mam duzych wymagan do filmow i nie krytykuje ich chyba ze ewidentnie nawet taki laik jak ja widzi ze sa fe :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
oglądalem kiedys taki film bloob o takiej galaretce z kosmosu ktura pozera ludzi pamietam ze bylo zajebiste bym to obejzal jeszcze raz .fajne efekty specialne.jak ogladasz w nocy to co chwila spogladasz na sufit czy ta galareta nad tobą nie wisi.POLECAM TEN FILM.dobrze ze mi przypomniales o tych horrorach.sciagne sobie to w emulu.POZDRO
-
- Kontakt:
Martwica mozgu/braindead/dead alive - film Petera Jacksona, podobno horror, ale wiecej w nim smiechu niz grozy...
Saw/Pila - nie horror, ale tez naprawde niezle
Bulgarski Poscikk - polska komedia niskobudzetowa, z horrorem nie ma nic wspolnego, ciezko dostac, ale niezle :-)
Saw/Pila - nie horror, ale tez naprawde niezle
Bulgarski Poscikk - polska komedia niskobudzetowa, z horrorem nie ma nic wspolnego, ciezko dostac, ale niezle :-)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557