...TRAGEDIA ;(

timmy
Kontakt:

Post autor: timmy »

nawet na martwe trzeba pozwolenie - leśniczy musi oblookać, czy rzeczywiście uschło, a jak tak to ok, można wycinać, chociaż np. w rezerwatach (słusznie) mogą kazać zostawić nawet uschłe drzewa (o ile ich uschniecia nie spowodowała jakaś choroba) i wiatrołomy, bo są cennym źródłem substancji odżywczych dla gleby i siedliskiem różnych pożytecznych robali. jak zobacze debili, którzy robią ns'y wycinając zdrowe drzewa, to osobiście odwiedze w nocy te kładki z piłą łańcuchową. Leśnicy powinni robić razem z kółkiem łowieckim jakieś polowania na idiotów. A ja się martwiłem, że robimy za dużo hałasu w lesie i straszymu zwierzaki. pfff...
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

usuwam tylko te martwe drzewa, ktore mozna zdjac recznie - bez pily, a u nas w lesie jest tyle wiatrolomow, ze nikt sie tym nie przejmie.. po prostu jest gesto od mlodych drzew..
regularnie sa tez robione przecinki, a drzewa czasem zostawiane na sciezkach - robimy dobry uczynek usuwajac je stamtad :]
to jest Mazowiecki Park Krajobrazowy, ale m.in. na jego terenie stoi Czerniak i to za zgoda lesniczego.. gdzie indziej tez sie sluzby nie czepiaja - co najwyzej ludzie niszcza i wynosza na opal :/
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

eh czesc bajkerow sama przez to przechodzila - ja zreszta tez, kiedys sie scielo jakies drzewo, ale *** bylo minelo, zyje sie dalej.

a do jednego idioty co napisal gdzie sie jezdzi? jezdzij kurwa po ulicy jak w lesie sie zachowac nie umiesz...

tak tak co poniektorzy powinni sobie ustanowic sobie ze to nie oni sa w centrum wszechswiata
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krzywy
Kontakt:

uswiadomic (pozno jest)
www.bikeaction.pl
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

Z drugiej strony jak sa jakies samosieje na lace i ich jest niesamowicie duzo i sa proste to mozna sie zastanawiac czy scinac czy nie. http://dirtjump71.magma-net.pl/Hopy%200 ... oto_1.html - to jest nasze i czesc podpor jest wlasnie zrobiona z takich samosiej, no ale te na pierwszym planie to ogromne zwalone drzewa ktore nadludzkimi silami chuopoki przytargali i pocieli, no i postawili. A palety z zakladu obok
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
vTen
Kontakt:

Post autor: vTen »

HEHE:D...maniek z tego co slyszalem to jest w h** palet u nas za LEADER SZAJZEM:P....WPADNIJ DZIS Z KMLAMKA MOJA kolo 12!!
...ride 4 fun...
...fight 4 style...
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

tragedigedi to jest bo siedze w szkole z qmplem i słucham jak Ogzee lamentuje ;(...........
http://dhcyc.pinkbike.com
Slipczak
Kontakt:

Post autor: Slipczak »

Odpierdolcie sie od Mańka nieznacie całej naszej histori to niepierdolcie ze znacie nas na wylot ze tu sa ami gówniaze i mamy najebane bo duzo rzeczy juz widziałem i próbowalismy pokojowo załatwiac sprawy ale ile mozna dałe zycie dostawac w dupe i ciagle ja nastawiac zeby dalej Cie po niej kopano. Kiedys kopalismy w głownym lesie gdzie były zawody xc duzy las całkiem fajne tereny zajelismy jedna polanke pod 2 lat kopalismy tam chopeczki zrobilismy nawet jeden chopomostek z błazeri która miałem w domu był sliczny al epostał 4 dni i wpadli zieloni ludzie i rozjebali w drobny pył no ale co tam olac to i tak juz byl maly potem było troche spokoju , no oczywiscie codziennie ja k wadalismy na chpki oczywiscie chopka była juz w połowie taka jak dzien wczesniej jakies duze buty od gory ale co tam jakos sie odbudowywalo codzinennie inna chopa ,az do jednego pamietnego dnia jakies 5 miesiecy temu jak jade sobie posakac przejezdzam rzez wał patrze niema chopek jakiesz bylo moje zaskoczenie bo jeszcze wczoraj tam je widziałem siedzialem 2 godzinki i malo co sie nieporyczałem ,zieloni wpadli spychem i zrownali nasze dirciki z ziemia potem mielismy tylko jedna palutka chopke kolo drzewa i tak cdziennie nam rozwalali ale znowu historia taka sama odudowywwalismy az pwnego razu dowiedzialeslimy sie ze po drugik koncu naszej wiochy jest całkiem przyjemny lasek i blizej niz ten stary i tam jet spokój . No i tak bylo zobaczylismy były malutkie chopki chłopaki uczyli sie skakac tylko czasami żule siedziały tam wiły wińsko i na opał drzewa sobie wycinali a leśniczego to nikt jeszcze niewidział w lesie chodza opowiesci ze raz był :] las jes tpołozony zaraz koło domow wiec jak ludzie wpadaja sobie z piłami i wycinaja drzewa to i my sobie kilka wyrombalismy zaden grzech oczywiscie po wichurach tez bylo troche drzewek tez si eprzydalły wykopalimy troche chopek i nareszcie spokoj ze po całym dniu skakania na idealnie wyprofilowanej chopie jutro bedzie identyczna, nareszcie skoój był no i młodzi mieszkaja zaraz koło chop to luz jak juz tam przyjechalismy to byly dwa ns malutkie opatre na dwóch malutkich drzewkach, mozliwe ze po wichurze niekoniecznie scietych no i przerobilismy troche chopy i teraz jest całkiem opylna sciezka, mamy teraz nowego burmistrza **** co niemiara stary zajmowałsie sportem był wpozo a ten to tylko kurwa korupcja i tyle ciec jeden i ma w rece zielonych ludzi i na bank cos nagadał pendzel ale grunt ze chopki sa całe bo troche czasu je robilismy i bedziemy robic a jak jest jakies drzewko na drodze to sie wytnie slady zatrze a drzewo skitra gdzies pod ziemia.
pozdrawiam profesorów z dh-zone wpadnijcie do nas to sie przekonacie jak jest a nie obrazajcie mojego człowieka bo złozył rower a dobra odlepa z niego
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Zje***iscie gdybyście sie dogadali z lesniczymi to pewnie by wam pozwolili wyciac drzewa które on przeznaczaja na wycinke a teraz jak sie u nich pokarzecie to bedzie hardkor bo o ile wiem nie wolno wyciac ZADNEGO drzewa bez ich zgody i sa za to gigantyczne kary.
vTen
Kontakt:

Post autor: vTen »

Slipi m,a racje ...PIS
...ride 4 fun...
...fight 4 style...
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

u nas była wycinka i kurwa wszystkie hopy rozjebaIi
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
Slipczak
Kontakt:

pierdole
Krzywy
Kontakt:

slipczak gnoju. zamknij gebe i nie pyskuj zrobiliscie zle i tego nie odwrocisz, wiem ze chcesz sie jakos oczyscic kumpla albo i siebie *** naprawde mnie to obchodzi. ale na txt "wycinalismy i wycinac bedziemy" to mam tego czlowieka za istnego kretyna.

i jeszcze txt "ale ja mam tylko 14 lat" ... jak nie wiesz jak swiat wyglada to siedz mlody w domu i sie nie wychylaj.

kurwa, denerwuja mnietacy ludzie, zero pomyslunku.
www.bikeaction.pl
HOOKED
Kontakt:

Post autor: HOOKED »

na osławionym juz czerniaku sa zwozone deski z niedalekich miejsc,a o suchych badylach i drzewkach dogadano się z lesniczym, ze już nic do tego nie ma.
na jakego hu.ja będziecie na hama ciąć te drzewa jak wystarczy grzecznie i po dobroci i leśniczy sam da drewno którego nie potrzbuje i nie bedzie miał nic do żadnych shorów.kazdywyjdzie na obre i nie będzie żadnych konfliktów
głupawi jesteście z tym wiecznym typowo polskim mniemaniem o poszkodowaniu niewinnych jak zwykle,z prawem nie wygracie ,a łatwo wejśc z nim w układ!

myślenie nie boli!!
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
rowerzysta:)
Kontakt:

Post autor: rowerzysta:) »

eh... dałning...
po co ciac? czeba bylo z korzeniami odrazu...
rowerzysta:)
Kontakt:

Post autor: rowerzysta:) »

i młotking... i idioting...
StefanTelefan
Kontakt:

Post autor: StefanTelefan »

ci kolesie co scinaja drzewa to jacyc nienormalni sa.
brak slow.
przez was cierpi caly ten zajebisty sport, bo to wy psujecie wizerunek rowerzystow. ja rozumiem, jakies hopy usypane na czarno za blokiem , ale nie rozpierdalanie lasu !! scinanie drzew to glupota chlopaki. przerzuccie sie na street . n s mozna cwiczyc tez w miescie.
to tyle. pozdrawiam tych inteligentniejszych od was
pozdrowienia dla prawdziwych rowerzystow
Slipczak
Kontakt:

Cszyvy smieciu nienazywaj mnie gnojem bo niemam 14 lat smieciu. A wracajac do watku to wadła dzisiaj brygadka z MPGKU i obczajali jak skaczemy i podobało im sie powiedzieli ze nic niebeda niszczyc ze podoba im sie to i ze kiedys wpadka jeszcze pogladac.StefanTelefan baran jestes a tak na boku to ładny nick <hahaha>
Krzywy
Kontakt:

zamknij gebe i nie pyskuj. niewazne ile masz lat, po wypowiedziach twierdze ze umysl masz przynajmniej malego gnoja, kolejna wypowiedz to potwierdza. nawet porzadnie zdania nie umiesz sklecic...

ale tak, dalej mysl ze jestes fajny
www.bikeaction.pl
ODPOWIEDZ