czy wie ktos jakie firmy poza koxx i try-all produkuja kierownice o podobnej szerokosci? lepiej zeby nie byl to wynalazek do trialu bo na takim jezdze i boje sie ze sie zlamie. podobno roox robi cos szerokiego?
hmm a tak wogole skoro topic o szerokosci (sorki za zasmiecanie) jaka szerokosc kiery uwazacie za ok? ja mam 680 i sadze ze jak bym zamontowal bad mame to nie bedzie zle - 730 styknie... czy mniej 700 np starczy?
moja tioga sie spisuje ale jednak to nie to giecie... do tylu bardziej. walsnie jaka bad mama ma giecia?
sorki jeszcze raz za mieszanie w teamcie ale skoro o kierach jest...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
mi tam odpowiada moja amoeba - 650 bodajrze, ale nie jestem pewien. jak dla mnie, po przesiadce z tranz-x roznica byla zjabeista, giecie w ogole inne, lepsza kontrola nad bajkiem i w ogole. roznica w jezdzie zauwazalna
http://www.cult-bikes.com.pl/
tam mata rooxa do tylu tez ma giecie na 100% mialem kiedys w lapach i trudno zeby nie zrobili przy takiej szerokosci i to kiera do katingu wiec nadgary by wysiadly
torque bar jest wybieta do gory i w strone siodla, ale bardzo malo, torque bar(moj kumpel ma) i bomber 4.0 to sa mistrzowskie kierki !nie ma lepszych!super sie je trzyma i sa kurewnie mocne, a po co Ci taka szeroka az, kombajn prowadzisz:P?!