1. Do acid'a: na stronie gt rowery nie ma już ns'a ale ja go i tak nie zamówie przez net :) pojade na piotrkowską 22 i poprosze żeby mi takie amora sprowadzili.
Ktos pytal o adres strony suntoura, prosze: http://www.srsuntour-cycling.com/. Jak ten 110 to faktycznie 110:) to chyba go lykne, 430zl na mkbike'u to chyba nie tak duzo, nie? A te 130 to za drogie teraz sa, uzywane na allegro min 500 zylaczy:(, oszaleli...
Aha, Matysz... ten 110mm jest duzo nizszy od 130? to znaczy ile jest cm od osi kola do karony w 130 a ile w 110? bede wdzieczny ze te info, bo potrzebuje raczej wysokiego amorka. pozdro
10 mm negatywnego to nie jest duzo. ja w RS jett sl mialem 12 mm. prawde mowiac to chcialbym zeby NS mial ze 20 mm bo wtedy lepiel lykalby dziury podczas normalnej spokojej jazdy
a tak w ogule to mam pytanko... czy wyczuliscie w swoich amorach jakies luzy po tym calym tuningu ? bo ten nowy NS 110mm to po tym zabiegu ma tak kosmiczne ze szkoda gadac :/
dzieeeki. co do luzow to nie zaobserwowalem a sprawdzam regularnie. musze prtzyznac ze amor w dupe dostal ale w moich "magicznych" raczkach nic mu nie grozi :) jezeli tylko zobacze ze cos jest nie tak to zaraz pelny serwis....i to nie tylko amorka ale calego rowerka. jak narazie obeszlo sie bez tego. po prostu rower kosztuje mnie b. duzo wyrzeczen i dbam o niego jak o dziecko.....:P